Peraduan Dubsmash Drama Isteri Separuh Masa Menangi Hadiah iPhone 6

Tadi godek-godek Facebook Astro Gempak jumpa la contest ni: Peraduan Dubsmash Drama Isteri Separuh Masa. Haa mesti korang dah tengok drama Isteri Separuh Masa kat tv tu kan? Kesian Medina (Emma Maembong) asyik kena buli oleh Nazrin (Aiman Hakim Ridza). Jumpa lagi perempuan macam Zita (Ayda Jebat), sabor je la Medina.

Memandangkan drama Isteri Separuh Masa (ISM) tengah hangat di tayangkan kat kaca tv, so ada contest besar untuk korang join. Hadiah berbaloi beb! Ni best kalau menang ni. Yang terer buat video dubsmash try la join. Mana tahu ada rezeki.

Syarat Penyertaan & Cara Untuk Join Peraduan Dubsmash ISM:
1. Cari ‘astrogempak’ di aplikasi dubsmash.
2. Pilih mana-mana dialog dan mula buat dubsmash anda.
3. Muatnaik dubsmash anda di instagram berserta hastag #ISMDubsmash dan tag @astrogempak.
4. 20 penyertaan yang mendapat ‘likes’ paling terbanyak akan diberi novel Isteri Separuh Masa dan penyertaan yang paling banyak ‘likes’ akan memenangi sebuah iPhone 6!
Info lanjut: Peraduan Dubsmash ISM

Peraduan Dubsmash Drama Isteri Separuh Masa Menangi Hadiah iPhone 6
Peraduan dubsmash drama Isteri Separuh Masa menangi hadiah iPhone 6,  Syarat penyertaan dan cara untuk join peraduan dubsmash ISM, contest menang hadiah iPhone 6

Peraduan mula: 18 Mei 2015
Peraduan tamat: 3 Jun 2015

Lepas hantar penyertaan dubsmash ISM tu, korang kena usaha untuk raih banyak likes, kalau dapat likes tinggi korang berpeluang menggenggam sebuah iPhone 6. Mahal tu weh nak beli iPhone, so apa kata rebut peluang istimewa ni. All the best!

Info menarik pasal drama ni. Terjah:

3 comments

untung la kalo femes byk la org undi hehe... kh malu nk bt dub2 nie
www.kucinghitam.net

Peh. Dubsmash pun dah glemer skrg :D


EmoticonEmoticon