Testimoni Harum Malam

Alhamdulillah diberi peluang untuk mereview produk Harum Malam. Rasa teruja sangat merasai pengalaman minum jus Harum Malam. Seperti yang diketahui umum, begitu banyak khasiat yang terkandung dalam jus ni. Tu yang bikin hati ni meronta-ronta nak cuba jugak. Alhamdulillah impian terlaksana. Sebelum ni tengok iklan kat Facebook je. Kini, diri sendiri dah merasai. Syoknye! Part paling best, nak bagitau kat u olls..bahawasanya jus Harum Malam dah habis diminum! Yey! Dapatlah share hasilnya dengan u olls. Jom baca testimoni Yumida selepas pengambilan Harum Malam. 

Rasa produk Harum Malam:
Harum Malam ni boleh didapati dalam bentuk jus. Jus dia kaler pink. Bila jus tu masuk dalam mulut, terasa aroma rose. Rasa manis, manis yang sedang-sedang. Bila jus tu masuk ke tekak, ada rasa sireh sedikit. Bila aku check kat packaging botol dia. Sah! Memang ada ramuan sireh. Hebat tak tekak aku ni? Tekak orang tua..hihi.. Sireh memang famous penggunaannya khasnya buat wanita. Nak tahu? Nak tahu??? Haaa..kena baca sampai habis. 

Cara minum Harum Malam:
Gunakan sukatan 20ml, diambil 2 kali dalam sehari. Atau pun minum 1 sudu makan jus Harum Malam, dalam sehari ambik 2 kali. Disarankan minum jus Harum Malam sebelum makan dan sebelum tidur.

gambar Harum Malam, harga Harum Malam, testimoni Harum Malam, review Harum Malam, pengalaman bersama Harum Malam, kesan Harum Malam
Inilah kaler jus Harum Malam. Sedap!

Sure korang tertanya-tanya apa yang hebatnya dengan produk Harum Malam. Haa…jangan tak tau u olls..memang banyak manfaatnya! Especially diri ini kategori gegirl, Harum Malam pelengkap kesihatan tubuh badan wanita. Yang dah kahwin, yang masih single..jom rasai kehebatan Harum Malam!

Kelebihan Harum Malam
Harum Malam berfungsi untuk :
-Meningkatkan keinginan serta mempercepatkan ransangan seksual
-Bertenaga dan mengatasi masalah vagina kering
-Membantu mengetatkan dan menganjalkan vagina
-Membantu membunuh bakteria dalam saluran kencing serta mengatasi masalah kerap kencing
-Meningkatkan sistem ketahanan tubuh badan serta menstabilkan hormon
-Mengurangkan tekanan
-Membantu menganjalkan kulit dan mengurangkan kedutan

gambar Harum Malam, harga Harum Malam, testimoni Harum Malam, review Harum Malam, pengalaman bersama Harum Malam, kesan Harum Malam

See, ada banyak kebaikan Harum Malam ni. Pendek kata, Harum Malam bagus diambil setiap hari. Sure ramai yang ingin tahu apa sebenarnya kandungan yang terdapat dalam Harum Malam ni sampai membuatkan kehadirannya bermakna dalam kehidupan seorang wanita. Jom ketahui rahsia penyediaan ramuan Harum Malam.

Kandungan Harum Malam:
-Extrak Ros
-Extrak Sireh
-Buah Tin
-Kismis
-Madu
-Goji
-Limau Purut
-Strawberry
-Pueraria Mifrica
-Kayu Serapat
-Buah Delima
-Manjakani
-Pueraria Lobata
-Senna

Haaa…rahsia Harum Malam telah terbongkar! Melihat pada ramuan di atas semuanya berasaskan tumbuhan semulajadi dan bernutrient tinggi. Rugi kalau tak cuba Harum Malam. Oh ya, sure ramai yang ternanti-nanti akan testimoni berharga pengalaman Yumida bersama produk Harum Malam. Jom baca..

Testimoni Harum Malam:
Masalah keputihan sesuatu yang normal bagi wanita. Termasuk Yumida sendiri, juga mengalami masalah yang serupa. Sehinggakan timbul rasa kurang selesa. Bila rasa tak selesa, sukar untuk tumpukan aktiviti harian. Malah, sering berdepan masalah kerap ke tandas. Dah rasa diri ini macam orang tua. Hihi.. Memandangkan kediaman Yumida berhampiran kawasan laut, cuaca sememangnya panas, peluh pun deras je mengalir. Yang tak syoknya bila peluh mengeluarkan bau hapak. Tapi Yumida memang selalu pakai deodorant la (cover diri sendiri lettew). Lepas minum jus Harum Malam, yey…sedikit sebanyak memberikan keberhasilan! Tiada bau bucuk yang masam, even tak pakai deodorant. Tiada lagi rasa kegatalan di bahagian V wanita. Tiada lagi bau yang kurang menyenangkan. Malah, dah jarang ulang alik ke tandas! Happy u olls! Harum Malam pelengkap kehidupan wanita. Penyeri hubungan suami isteri. Jom ber-Harum Malam setiap hari!

Dapatkan produk Harum Malam:

gambar Harum Malam, harga Harum Malam, testimoni Harum Malam, review Harum Malam, pengalaman bersama Harum Malam, kesan Harum Malam
Gambar produk Harum Malam
Harga Harum Malam: RM33.00 Semenanjung / RM39.00 Sabah & Sarawak

Dapatkan lebih banyak testimoni pengguna Harum Malam melalui:
Sebarang pertanyaan dan juga tempahan produk Harum Malam, hubungi pihak berkenaan.

Giveaway Contest RM700 Jualan Hebat Lazada Malaysia 11/11 by Emas Putih
Menangi: Hadiah Bernilai RM700 Dengan Mudah! (KLIK)

39 comments

Assalamualaikum dik Yumida....macam bagus jer Harum Malam ni..banyak kandungan untuk kebaikkan dalam badan kita...

menarik ni. Untuk kesihatan dalaman dan luar. Penting ambil berat dari sekarang

aah ia dirumus khas buat wanita

aah ia dirumus khas buat wanita

sokong sesangat! jaga kesihatan mulai sekarang

teringin nak cuba tapi saya masih muda lagi. XD Nama pun nak dekat Pontianak harum sundal malam..

Towklah yang kamek carik. Kamek pun ada masalah kedak sis. Huhuhu.

banyak dah review psl produk nie yg Fiza baca.. mst bagus..

Dari dlu solehah teringin nk try ni, tp income xmasyuk la skrg. byk keluarkan duit utk perkara yg penting dlu

lya nak mencuba blm tercuba2 lagi sampai skrg hihi

Assalamualaikum yanggg, nak beritahu sheila dah terima parcel awak. alhamdullilah. comel sangat semua hadiah-hadiah tu. paling comel baju baby. thanks for the suprised dear. terharu sangat kami suami isteri... Semoga bertambah murah rezeki awak sekeluarga....

Sheila ada gak Harum Malam ni, tapi tak makan lagi. tunggu pantang kang kita cuba. lagi sebulan je. hihiiii tak sabarnya. singgah menabung michelin sini~~~

nice review, however disebabkan saya belum berkhawin jadi saya tak dapat laa nak merasa harum malam nie,. (lelaki boleh guna ker??haha). but one days if dah kawin memang hari2 sy suruh bakal isteri minum supaya dia harum setiap malam..hahaha

Regards,
-Strider-

akak pun dah cuba...memang ohsem.....

TERBAIK ..ramai yang dah cuba berpuas hati

This comment has been removed by the author.

anak dara pun boleh minum kan ?

boleh. memang dirumus khas buat semua wanita

Harum malam produk TERBAIK masa kini untuk wanita

Boleh x saya guna sebagai set lepas bersalin?

rasanya blh. coz kandungan dlm tu mengandungi jus buah-buahan

Die menegangan payu darah tak

Mommies sekalian. Jom cuba produk umma lacto. Umma lacto antara produk legacy secret. InsyaAllah dengan umma lacto, susu badan akan melimpah ruah. Untuk maklumat lanjut, whatsapp 0192241325

Salam kak, boleh ke minum lebih dari 2 sudu? contohnya, dah ambik 2 sudu pagi dan nak ambik 1 sudu lagi sebelum tidur. Adakah akan mendatangkan bahaya? atau memang itu yang digalakkan?

rasanya boleh kot. coz akak sendiri minum sukatan 10 ml sekaligus time malam je.

Salam kak yumida,kalu dlm proses mdptn zuriat ble minm tak HM ni ya?tq

wsalam. ermm sy pun kurang pasti. boleh ajukan soalan di facebook: https://www.facebook.com/LegacySecretTrading

Untuk besarkan breast blh kew

This comment has been removed by the author.

@Ng Aimay yaa..harum malam blh menegangkan payudara. jd lbh montok

Nak tanya kalau wanita mengandung masih bolehke minum..jarum mlmne? klu kandungan dh 4 bln keats.. tq

kalau x silap harum malam x sesuai utk org mengandung. utk kepastian, boleh ajukan pertanyaan kat page harum malam. url page tu ada di atas.


EmoticonEmoticon