Konsert The Band Minggu 1

Terbaru! 
Konsert The Band Minggu 2 

Siapa ada menyaksikan Konsert The Band minggu 1? Ada persembahan yang best dan ada persembahan yang kurang menyerlah. Konsert The Band Minggu 1 mempamerkan bakat tarian peserta dan sekaligus nyanyian mereka. The Band Minggu 1 ni agak sedikit kucar-kacir persembahan peserta. Mungkin masih dalam proses penyesuaian diri.

Komen penonton persembahan The Band Minggu 1: 

Komen penonton persembahan The Band Minggu 1


Komen penonton persembahan The Band Minggu 1


Overall, aku suka tengok team Tiara dan Anggun. Hope next week, kesemua peserta The Band menggegarkan pentas. Ho yeah.. Jom tengok gambar Konsert The Band Minggu 1 berlangsung semalam.

Photo: Rekrut #TheBandMY dalam kumpulan #Tiara, The Band: Tiara, Konsert The Band Minggu 1
Team The Band: Tiara

Photo: Rekrut #TheBandMY dalam kumpulan #Anggun, The Band: Anggun, Konsert The Band Minggu 1
Team The Band: Anggun

Photo: Rekrut #TheBandMY dalam kumpulan #Rania, The Band: rania
Team The Band: Rania
  
Photo: Rekrut #TheBandMY dalam kumpulan #Xcess, The Band: xcess
Team The Band: Xcess

 Photo: Rekrut #TheBandMY dalam kumpulan #Xtrim, The Band: xtrim
Team The Band: Xtrim

Photo: Rekrut #TheBandMY dalam kumpulan #Alpha, The Band: alpha
Team The Band: Alpha

Photo: Ejen #TheBandMY, Yusry, Syafinaz Selamat dan Datuk Aznil bin Haji Nawawi sememangnya memberikan komen yang hebat untuk rekrut dalam membentuk sebuah band yang terbaik seantero dunia. Konsert The Band Minggu 1 
Konsert The Band diadili oleh Datuk Aznil Nawawi, Yusry Abdul Halim dan Syafinaz Selamat sebagai juri The Band.

Photo: Kacak dan bergaya @Awalashaari pengacara Konsert #TheBandMY dengan tema #Throwback malam ni. Konsert The Band Minggu 1
Konsert The Band dihoskan oleh Awal Ashaari
Kredit foto to Astro Gempak

Saksikan Konsert The Band
Hari: Sabtu
Jam: 10.00 malam
Saluran: Astro Ria 104 & Astro Mustika HD 134

19 comments

Kmk suka 1 band jak mlm tdik.. sik tauk band ne satu ;D hee

Salaam...

Ini channel berapa eh? Dengar dengar camtu je..hahaha nampak sangat saya ketinggalan

wsalam
Saluran: Astro Ria 104 & Astro Mustika HD 134

fae x tau program ne ada main kat tv

tak pernah tengok lagi. tapi teringin la jugak. hehe

Pasti akan lebih menarik lagi nanti.. :)

hopefully konsep the band nie akn mencungkil bakat kumpulan baru tanpa terpengaruh dengan kumpulan2 seperti kpop atau bandboy dr US seperti one direction..hahahahah..menabung colgate sini...

Regards,
-Strider-

kat mana nk tgk online ? kat astro gempak tak ada pun

Tonton The Band menerusi online: www.theband.com.my
tengok semasa konsert tu disiarkan secara langsung melalui internet

muka jen syukri tu mcm penah kenal jer...tapi kat maner jer...

muka jen syukri tu mcm penah kenal jer...tapi kat maner jer...

nak tanye lagu tema the band tajuk ape ??

talk dirty to me . lgu opening the band , :)


EmoticonEmoticon