Cashout Nuffnang RM1010.70

Cashout Nuffnang RM1010.70, earning nuffnang
Earning Nuffnang terkini blog Yumida RM1010.70
Katanyaaaaaaaa.......

 Huahuahua…aku kayo! Aku kayo! Semalam aku semak akaun Nuffnang untuk tengok apa keyword yang masuk. Then, klik jugak bahagian earning. Nak tengok perkembangan income Nuffnang terkini. Beranak ke idok. Tetibe…terkesima aku tengok angka tu. Earning Nuffnang terkini RM1010.70. Banyak gilos! Setahu aku before ni belum lagi capai amount tu. Macam tak percaya! Aku refresh banyak kali, still jugak amount tu. Aku tengok lagi kat bawah… Cashout RM1010.70. Nak suruh aku cashout earning banyak tu! Takmo eh!

 Cashout Nuffnang RM1010.70
Cashout Nuffnang RM1010.70

Sure korang pelik kan. Kenapa aku takmo cashout. Pasal aku rasa diorang tu tersilap! Hadoi..bikin suspens je. Nak tengok lagi petang ni, dah diperbetulkan or tak amount tu. Actually, jumlah RM1010.70 tu dah di cashout sebelum-sebelum ini. So, Nuffnang jangan kasi surprise bukan-bukan kat guwe erk…

Hepinye kalau Nuffnang kasi free RM1010.70. Senyum memanjang! Meh senyum reramai dengan klik iklan sekitar blog ni. Tengkiu…you..you..u olls!

*Alhamdulillah..syukur segala rezeki pemberianNya..

53 comments

masyyukkkkk! akak baru dapat 100+ dik hehe. Tahniah dear (^_^)

Assalammualaikum...yumida,

mselim3 menghadapi masalah yang sama.. nuffnang kena bug atau pepijat yang mengelirukan akaun nuffnang.. dulu2 masalah nie pun ada berlaku. mselim3 perasan sejak semalam sebenarnya...

mselim3

wah bestnya sis!!!!:)alhamdulillah..rezeki...^^

Tekejut kejap, kalau betul nuff kasi memang senyum smpai telinga :)

tahniah..alhamdulillah..

klik iklan..:)

wah..banyaknye dapat..apa tips kak? hehe :)

wow banyaknya yumida..lya nak capai rm100 pun susah sesangat

Abee baru cash out Rm62 .. he3 .. ok lah dari tak derr langsung he3 .. :)

Abee baru cash out Rm62 .. he3 .. ok lah dari tak derr langsung he3 .. :)

Assalamualaikum yanggg, takut depa salah key in amount ekk. heheh bestnya.. sheila baru je nak masuk rm30.. hahahha minta sket amount tu. hehehehhehe

wahh mahsyukk..nuffnang ada problem lak ke?/

byknye...klu rietta sure dah suka....skank nie msih belom cecah RM3...

banyaknya lahaiii..hahaha...dah klik DiGi :D

wow, banyaknyer... boleh la belanja kami semua yer :)

Saya nak jugak masyuk macam awak.. dah klik lenovo :)

ya Rabbi. banyaknye. terkesima menengok angka ni. akak punya........2 angka je, tapi syukur alhamdulillah, ini kali kedua cash out. :)

Banyaknye Yumida..bestnya...tahniah..

Wahh.. terliuqq tengok. He he. Bestnya~

kita punya nuffnang pun bertambah secara tiba-tiba..suspen je..dia orang tersilap agaknya tu..nway Tahniah Yumida..banyak tu..kalau dapat memang pakcik kayo..

Sama lah dengan Mieya punya. huhuhu

hahaha...betul ya dik..mun bena tek..leh gak shopping raya nie..haha
cik akak semalam pon terkejut gak...
turun naik jak eh

saya budak baru belajar.bilalah nak faham tentang nuffnang ni.

wahh... banyak tu akak... takkan tersilap pula

kalau betul dpt cash out 1K memang sengih smp telinga..hehe:D

assalamualaikum yumida...wah banyak tu jeles nyer tengok...boleh soping nanti...;)

Wah yumi.....murah rezeki......jom senyummmmmm....1k tu...wuhuuu...cam aku lak yg dpt ^_^

wawawawa nak jugak...uhuk uhuk..

bestnya dapat banyak begitu :)

wahh byk kot tu..hihi..xpnh lg rsa byk2 gni.hihi

ingatkan betul2 dh dpt byk tu...huhuh...

SAMAAAAA! EARNING ONIE PUNNNNN GILA AH....SISTEM DORG PROBLEM KOT

byknya..saya baru rm30++..ntah bila thn nak cecah amout byk tuh..

Kan bestt kalau betulll.. Boleh belanjaaa kitaaa..hahahaha.. :)

Fuhh.. klu seminggu dpt mcm tu lagi sedap tu kan Yumida.. :D :D

Wahhh. macam rezeki untuk akak bln ni.

wow mun bena ya kak rezeki :) kmk nang slow jak nuffnang hehe. dah klik Digi :)

Fuh... Dasyat kak... Tapi mgkin rezeki akk.. Betul lah tu... Alhamdulillah...

WOW. Banyaknye akk kumpul. hehe. tahniah kak ^^

nuffnang blom update kot masa tuu ? fulamak.. kalo btol2 1k.. nk shopping sakan.. muahaha

Assalamualaikum dik Yumida...wahh...banyak tu...lau betul memang rezeki adik tu...

Wah, tahniah yer..
nak belajar komputer ??
singgah sebentar di ==> http://hackersmode.blogspot.com

jasa amat dihargai..


EmoticonEmoticon