Nips Chocolate Coated Peanuts Jack’nJill

Siapa pernah makan kacang bersalut coklat Nips? Dalam tu ada coklat bulat-bulat berwarna-warni. Kalau makan confirm jadi kanak-kanak riang. Pasal apa? Pasal jari kita jugak akan menjadi pelangi.

Nips Chocolate Coated Peanuts Jack’nJill, kacang bersalut coklat, harga nips
Nips Chocolate Coated Peanuts Jack’nJill
Harga: RM4.50
Kandungan: 200 gram

Jarang aku beli Nips ni. Ni pun kawan hb yang kasi. Alhamdulillah, rezeki. Orang bagi, aku terima dengan hati terbuka. Setiap kali aku terpandang Nips kan, sure aku terimbau masa lalu. Kenangan masa sekolah menengah.

Ada la sorang senior tu, suka kat kawan aku. Dia bagi coklat Ferrero Roshe dan kawan aku pulak balas kasi coklat Nips ni. Hmmm…kenangan mengusik jiwa. Hope kedua-duanya bahagia dan sihat sejahtera dengan haluan masing-masing.

23 comments

adoi.nyaman tk mun k anyang2..huhu.

ni la antara penyebab gigi kenit kerap kena cabut kecik2 dulu haha :D

nips cholcolate coated raisin bungkus dia warna oren pilihan hati.. kacang ni kurang sikit..

Assalamualaikum yanggg, alaaa melting tengok nips pagi2. adoiiii lapar pula. hehehe sheila suka mengunyah nips bila odw balik kampung. feeling gila. hihi singgah menabung lenovo dan inti sini~~~

best kan suka makan waktu mengantuk

lya pernah makan memang sedap kan yumida..menabung cne inti & huawei

wahh...peanuts ni memang sedap,sebab dia comel-comel, bila masuk mulut tu rasa pulak choc dia..:)

yup betul..tumpang si zara makan.

errmm... mama makan gula warnanya je, kacang dalamnya mama buang.. hihi

akk suka ni... sebab ada kacang...

pebret cik en.. de ye versi besaq camni?

Masih adakah wanita bersalin di rumah?
Apakah hukumnya
boleh rujuk di entry cik en disini
http://www.nurfuzie.com/2014/04/hukum-bersalin-dirumah-home-birth.html

ini mmg patut ada di meja opis..
hilangkan mengantuk dikala petang.

hehe.. kalau nk ngorat.. lelaki bagi coklat.. confirm pompuan cair...

Kalau makan mmg non stop punya

sedap tau ni..!

nur suka..faberettt..hehe

faveret kot nips.. cikna suka yg ada kacang berbanding kismis..

nips nih ada pelbagai jenis kan..
husna suka yg ada kcg tu je.. yg plain dgn kismis tak best..

suka yg mix dgn yg kismis jgk,sedap..

anak yg no.2 dulu tak blh mkn yg ada kacang tu slalu suka muntah, mgkn sbb dia ada G6PD dan coklat tu plak ada kacang agaknya..


EmoticonEmoticon