Tazkirah Jumaat: Allah Sayang Semua


18 comments

Hatta pada pokok pun manusia tak patut sombong kan..

ummiross: aah kak...segala tumbuhan sntiasa berzikir pdNya

setiap apa yg Allah jadikan punya kepentingan tersendiri..

alhamdulillah...kadang kita tak sedar apa jua di sekeliling kita adalah untuk kita.dan tanda Dia sayang kita.

betoi3.. Allah syg pada semuanya...

thanx...gud inspired me...remind me...hehehh...

comelnya kartun... dalam hiburan ada mesej yang ingin disampaikan

1. GSF tu boleh join jika penyertaan dibuka semula oleh Mama arina, pemilik blog bunga hati mama... if open semula, akak bgitahu yumida ye

2. akak tag yumida di sinihttp://dieynajoincontest.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-nabila-medan.html

tapi sekarang ni manusia terlalu rakus menebang pokok sesuka hati..huhuh

akak dah adjust dah link tu.. boleh klik dah.. hehe

This comment has been removed by the author.

hehe~...^.^
terima kasih singgah..^.^
cantik lukisan...

yang Benar, Ringkas, Sopan, Peace..^.^
NINJA

hehe~...^.^
terima kasih singgah..^.^
cantik lukisan...

yang Benar, Ringkas, Sopan, Peace..^.^
NINJA

Kita pun perlu ada rasa simpati pada pokok dia pun makluk Allah juga...

semua pun makhluk Allah kan. saling memerlukan. :)


EmoticonEmoticon