segmen : AKU NAK JADI BLOGGER FAMOUS

KLIK BANNER UTK JOIN

SYARAT - SYARAT UNTUK JOIN :

1. Follow blog ni . (wajib)
2. Tolong like fanpage BUDAK SEMPOY . (wajib)
3. Like sekali sponsor topup INI dan INI (insyaallah,jumlah topup akan ditambah)
4. Buat entry bertajuk ' segmen : AKU NAK JADI BLOGGER FAMOUS '
5. Copy dan paste banner kat atas tu kemudian backlink ke link entry ni .
6. Dalam entry serta kan detail kat bawah ni :
  • Nama blogger korang ?
  • Jumlah follower yang korang idam/target ?
7. tag 3 orang membe dan pastikan mereka tahu .
8. tinggalkan link entry korang tu di ruangan komen ni .
PERHATIAN : 
1. Blog top referral url ke segmen ni akan dapat topup sebanyak rm10 ,so promote lah habis - habisan ! (pemenang akan dipilih selepas segmen ni habis)
2. Rajin - rajin lah follow perserta segmen ni ,kata nak jadi blogger famous !
3. Mesti tinggalkan komen di setiap entry blog yang sudah korang follow tu tau
sebagai contoh : ' saya follow sini dari segmen yang sama '

TARIKH TUTUP : 31/5/2012

Nama blogger: YUMIDA

Jumlah target follower: 1001

Tag:
Ismi Huda
Eza Boom Boom
Cik Nur


6 comments

woow lengkap!..hehe..dah follow sini..trima ksih sudi join segmen ni..rjin2 bw untuk capai target tu yek!

Blogwalking sini, datang dari segmen yang sama :D

blogrunning kat sini pulak. dtg dari segmen yang sama.. followw :D

http://riangriaremaja.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-nak-jadi-blogger-famous.html

singgah dari segmen yang sama..

http://zatochoc.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-nak-jadi-blogger-famous.html

hye . dari segmen yang same . done follow , follow back yaa :)

http://gulahatichabi.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-nak-jadi-blogger-famous.html

hye dari segmen yg same . done follow you , follow back :)

http://jomjoingiveaway.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-nak-jadi-blogger-famous.html

Jom join sini jgak !

http://jomjoingiveaway.blogspot.com/2012/05/simple-giveaway-by-syafiqah-screamo.html


EmoticonEmoticon