Segmen : Follower Pilihan Niera

KLIK BANNER UTK JOIN

syarat wajib:
*blogger malaysia
*follower blog Aisyah Humaira' (walaupun terpaksa sebab ni kan segmen follower niera..hihi)

*Like fanpage niera *buat entry bertajuk Segmen : Follower Pilihan Niera 
*letak banner dan linkkan ke entry ni

*letak link entry anda dalam kotak komen


p/s:
tarikh akhir : 22 JUN 2012 

pemilihan berdasarkan blog yang ringan,tak serabut dengan gadjet yang bertimbun dan menarik hati :)
3 follower akan terpilih dan blog mereka akan direview selama 2 MINGGU :)


10 comments

sorry lambat blogwalking :)
assignment perlukan belaian lebih..hik3..

terima kasih sudi join segmen niera dan sila2 lah terjah peserta lain di >> http://aisyahhumaira99.blogspot.com/2012/05/senarai-peserta-follower-pilihan-niera.html

mungkin blog anda jadi pilihan?siapa tahu?

salam..saya singgah melawat..dari segmen same..gud luck ye..jom jmput ke blog saya di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/05/segmen-follower-pilihan-niera.html thanx tau:)

Datang dari segmen yang sama .
Blogwalking ke blog yang serba comel ni . Follow kalau sudi . :)
Tinggalkan jejak di komen entry ni ye . :)
http://atirahhayati.blogspot.com/2012/06/segmen-follower-pilihan-niera.html

dari segmen yang sama
jemput-2 lah datang ke blog saya ^^

http://apink221.blogspot.com/2012/06/segmen-follower-pilihan-niera.html

singgah BW sini dari segmen yang sama... jom dtg blog sy n follow kalau belum. i done follow u

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/06/segmen-follower-pilihan-niera.html

Hye , Farie dari segmen yang sama .
Farie singgah dekat sini , datang ke blog Farie jugak yea , kalau sudi follow lah dan inform Farie tau , jangan tipu yea , terima kasih . :)

http://fariefaraway.blogspot.com/2012/05/segmen-follower-pilihan-niera.html

dah lame folow awak

http://kekapasberceloteh.blogspot.com/2012/05/segmen-follower-pilihan-aisyah-humaira.htm

Sggh dr segmen yg sme.. (:
http://wpfkamal.blogspot.com/2012/05/segmen-follower-pilihan-niera.html

hye...
dr segmen yg sme ^^
http://iemagurlz.blogspot.com/2012/05/segmen-follower-pilihan-niera.html


EmoticonEmoticon