Segmen - BW & FOLLOW by iza zaty

KLIK BANNER UTK JOIN

SYARAT-SYARAT YANG WAJIB :

1. FOLLOW blog Zaty
2. LIKE fanpage zaty
3. Buat satu entry yang bertajuk "Segmen - BW & FOLLOW by iza zaty"
4. Letak BANNER BESAR dan linkkan terus ke entry ini
5. tag 2 atau lebih dan pastikan orang yang anda tag itu tau
6. Publish entry itu dan letakkan link entry di komen
 7. Letak BANNER KECIK itu di sidebar

nampak ken banner yg besar kat atas tu?
ade tulis "ADA HADIAH UNTUK PESERTA YANG SPONTAN GILEE"
camane nk jadi spontan? bace di bawah ini :-

1. terjah semua blog peserta  *sbb nama segmen di BW & FOLLOW*
2. dah terjah tu follow la!
3. komen di entry peserta dan letakkan link entry korang
4. borak-borak lah sikit di chatroom peserta tu  *kalau takdek, tak payah chat*

hadiah nye ...... RAHSIA ! yang pasti, ianya ISTIMEWA :)


Mudah je syarat2 nye .
Kalau korang nak RAMAI FOLLOWER boleh la join segmen ini .
kalau korang ade RAMAI FOLLOWER , nnti msti ramai jugak yg akn komen entry korang .


lagi satu, korang kenelah sentiasa pergi ke SENARAI PESERTA
sbb nnti senarai peserta akn bertambah dan bertambah
 *

tarikh mula - 28.5.2012 
tarikh tutup - akn diberitahu kemudian

Senarai Peserta - 
 http://iza-zaty.blogspot.com/2012/05/senarai-peserta-segmen-bw-follow-by-iza.html 

Tag:
Dieyna
Ismi Huda

31 comments

tq join :)
senarai peserta di sini --> http://iza-zaty.blogspot.com/2012/05/senarai-peserta-segmen-bw-follow-by-iza.html
awk boleh mula BW , FOLLOW & CHAT di semua blog peserta.

selamat bersegmen & BW ye.

salam awak yang comel..saya dtg dari segmen yang sama..done follow awak..harap kita boleh berkenal-kenalan lebih rapat..hnya ingin menambah kenalan sesama blogger ..:)
http://eira-shamiera.blogspot.com/2012/05/segmen-bw-follow-by-iza-zaty.html

singgah sini dari segmen yg sama ! done follow (:

http://thelifeof-ainamansor.blogspot.com/

This comment has been removed by the author.

hai , dari segmen yang sama . :D http://kisahnajwa.blogspot.com/2012/05/segmen-bw-follow-by-iza-zaty.html
done follow u .

hai...slmt pagi :)
dari segmen yang sma :)


http://budakkecilbercakap.blogspot.com/2012/05/segmen-bw-follow-by-iza-zaty.html

hye , nice blogger . dr segmen yg sme . http://dinnalifestory.blogspot.com/2012/05/segmen-bw-follow-by-iza-zaty.html

Salam...

dh follow n komen n chat .. dtg dari segmen yang sama
http://namakushap.blogspot.com/2012/05/segmen-bw-follow-by-iza-zaty.html

heheh,,, cuba nasib,,,hehe

dh follow , chat n komen :)
dtg dari segmen yg sama ..
http://shirawhatever.blogspot.com/2012/05/segmen-bw-follow-by-iza-zaty.html

hi tuan rumah!!
hehe..umi pon join segmen nie jugak..umi dah bw & follow awk..jom terjah entry umi pulak..follow skali tao (n_n)~

http://mylove-norazumi.blogspot.com/2012/05/segmen-bw-follow-by-iza-zaty.html

holla! bw dri segmen yg sama... + follow skali #983...follow blik ea..tq! :D

http://lolipop-x-chocolics.blogspot.com/2012/05/segmen-bw-follow-by-iza-zaty.html

hyee . dari segmen yg sama . done follow you :)

http://gulahatichabi.blogspot.com/2012/05/segmen-bw-follow-by-iza-zaty.html

Heyy Tan sri punya blog!Blog comel dan kemas! Datang meminang ni..Eh eh !Datang dari segmen yang sama saya ni :)) Follow jugakk ye !

http://miszztchocolate.blogspot.com/2012/05/segmen-bw-follow-by-iza-zaty.html

#992 here ~! salam :p saya datang blogwalking + follow kat sini sambil nak bertegur tegur :)) boleh kan ? heheh ! btw , dari segmen yang sama :D

http://akubencihitam.blogspot.com/2012/05/segmen-bw-follow-by-iza-zaty.html

dah lama follow sini ,dtg dri segmen yg same
http://ainiesempoy.blogspot.com/2012/05/segmen-bw-follow-by-iza-zaty.html

jempot lerr ke blog sy pulak

done follow you , feel free to follow me back :D

http://haniskpop.blogspot.com/2012/05/segmen-bw-follow-by-iza-zaty.html

bw here n done follow. mind to follow back? oh ya , from same segmen.

http://beautifulviu.blogspot.com/2012/05/segmen-bw-follow-by-iza-zaty.html

done follow sini dr segmen yg sme

http://berryviolet-miszaza.blogspot.com/2012/05/segmen-bw-follow-by-iza-zaty.html

dari segmen yg sama :) lawat Anis kembali
http://aduduvsalienpink.blogspot.com/2012/05/segmen-bw-follow-by-iza-zaty.html

hye done following u./..

http://pinkmoustachedior.blogspot.com/2012/05/segmen-bw-follow-by-iza-zaty.html

datang terjah dari segmen yang sama sambil follow http://azminanordin.blogspot.com/2012/05/segmen-bw-follow-by-iza-zaty.html

dtg dri segmen yg same:D
da lame follow awak :)

http://eydawoit.blogspot.com/2012/05/segmen-bw-follow-by-iza-zaty.html

dari segmen yg same. jom terjah blog kite balik :)
http://meeraishak.blogspot.com/2012/05/segmen-bw-follow-by-iza-zaty.html

Hai..singgah sini dan follow! Datang dari segmen Iza Zaty ! Hit me back k? Btw, nice blog! :D

http://diarybudaktinggi.blogspot.com

Singgah dan follow blog ni dari segmen yang sama. Jom terjah blog saya pulak :)

http://yasminsuhana.blogspot.com/2012/06/segmen-bw-follow-by-iza-zaty.html

BW dan Follow dari Segmen yang sama :)

http://salma-salsabilla.blogspot.com/2012/06/segmen-bw-follow-by-iza-zaty.html

Terjah blog saye juga taw .. XD

haii, done bw n follow awk dr segen sama =)

http://pinkmoustachedior.blogspot.com/2012/05/segmen-bw-follow-by-iza-zaty.html

Hye Yumida . blog kite ade segmen yg same lah ? ade kankan .
*sumpah suke awk punye header .
buadkan la satu . hee~ (muke taa malu)
http://mimi-aida.blogspot.com/2012/06/bestie-yg-di-tag-1-izzaty-2-ila-tasha.html

Dari segmen yg sama done follow
jom singgah & follow blog saya pulak

http://malyhah.blogspot.com/2012/05/segmen-bw-follow-by-iza-zaty.html

salam..jc terjah dari segmen yg sama..folow skali..follow blog jc skali taw...salam knalan..
http://jijahcomey.blogspot.com/2012/06/segmen-bw-follow-by-iza-zaty.html


EmoticonEmoticon