Ads i+n

Menarik sepanjang minggu:
Kasi gegar Hari Guru!! SPECIAL untuk cikgu cikgi kami. Muah ciked!
Hangatkan dirimu! Rahsia mengayat awek hingga CAIR!
Bayi buat lawak, perasan diri COMEL SANGAT!
Cara mudah tidurkan anak, MUDAH macam KACANG!
Zikir dodoikan bayi hingga terlena
Parti mana MENANG pilihan raya 2016??
Pasang zikir ini setiap kali tidurkan anak
Uji kehebatan minda & IQ anda dengan soalan ini
Bayi comel buat muka jaik. Kuat perasan!!
Video menuai madu kelulut secara LIVE!!

Segmen 'Awak! Jom Follow Blog Saya!'

KLIK BANNER UTK JOIN

Due Date Segmen ni 30/5/2012

syarat syarat:

1- Follow Blog Shawal (Follow Lah... Please...)

2- Like fanpage Shawal >Fanpage< (tak kesah, tak like pun tak pe)

3- Buat satu entry dengan Tajuk Segmen 'Awak! Jom Follow Blog Saya!'

4-Letakkan Banner Segmen ni kat dalam entry tu dan link kan ke entry Shawal ni... :)

5- Nak tag ke?? tak perlu kot... tapi kalau nak tag lagi bagus... 2 orang je pun dah cukup.. :) (pastikan mereka yang ditag tu tahu.. )

6- Tinggalkan link entry korang di ruangan komen entry 





Terima kasih membaca Segmen 'Awak! Jom Follow Blog Saya!'

0 comments:

Post a Comment