Segmen tambah followers sampai beribu

KLIK BANNER UTK JOIN

Syarat - syarat penyertaan:-
1)Follow blog ni dan like fanpage.

2)Buat entri bertajuk 'Segmen tambah followers sampai beribu'
3)Copy banner dan linkkan ke entri ni.
4)Sertakan tarikh bila korang start berblog.
5)Tag rakan korang supaya mereka join dan tell mereka yang korang tag mereka.(Tak wajib)
6)Tarikh tutup:1/06/2012 pada pukul 9 malam/10 malam.


Tarikh berblogging: Februari 2009

16 comments

hyee . dari segmen yg sama :)

http://gulahatichabi.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

dari segmen yang sama. meh singgah blog sy. kalau sudi follow lah :)

datang dari segmen yang sama

http://ciffahmimalomuchacha.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

hai datang dari segmen yang sama dah follow sini , hit me back

http://dunia-iekafarhana.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

Jemput follow mereka di sini - http://chocolate-vochelle.blogspot.com/2012/05/senarai-bloggers-yang-join-segmen.html

Jemput join GA saya juga tau!
-http://chocolate-vochelle.blogspot.com/2012/05/simple-giveaway-by-chocolate-vochelle.html

hye3!! datang dari segmen yang sama.
salam perkenalan ! ;)

Hai, kita dari segmen sama. Dah follow sini :)

http://sukadukahidop.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

hello dear umi..
ain pun join jugak tapi dekat2 nak last...
done follow u dear ke 1028..keeping blogging ye bila follower makin bertambah nie:)

jangan lupa tenyeh mata cuci hati cuci limpa kat blog ain
"Segmen tambah followers sampai beribu".
"Dalam sejarah dengan muka tebal lima inci T_T".

dari segmen yang sama . follow sini :)


http://ceritalieya.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

dtg BW dr segmen yg same. hehe. ;)

http://farizafairuz.blogspot.com/2012/06/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

datang dari segmen yang sama sambil follow
http://testingsaja-saja.blogspot.com/2012/06/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

hai . dari segmen yang sama datang sini and follow . feel free to visit me back ya :)

http://bungajauh.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

hai. slm perkenalan, dtg sini melawat blog awak. x sempat nak join segmen ni =( jom g blog saya =)

sori lambat blogwalking. busy skit.

singgah sini dari segmen yang sama.

Jemput ke blog saya.

www.mohdnaser.com

From,

Nasz

MOHD NASER.COM


EmoticonEmoticon