1st Giveaway By Iena Eliena

Thanks pd Sis Dieyna & Cik Adib yg sudi tag sy utk join GA ni

KLIK BANNER UTK JOIN

SYARAT-SYARAT

1)  Follow blog cik iena
2)   Like fanpage cik iena


3) Like fanpage sponsor





4) Buat entry bertajuk "1st Giveaway By Iena Eliena"
dan tempekkan gambar comel kt atas nie(^_~)
5) Sila beritahu siapa referral anda
(siapa tag anda ,jika anda tidak d tag,anda tau dari blog siapa)
6) Tag minimum 3 blogger dan pastikan mereka tahu
nak tag bnyk2 pon boleh sb ade hadiah utk top referral
7) Tinggalkan link anda diruangan komen


HADIAH-HADIAH

Top Referral 

- Busana Muslimah daripada 
Bernilai RM 100 ++
- Sehelai Tudung Bersulam Manik
By Cik Iena


Tempat Pertama 

- Domain + own domain email selama setahun
- Busana Muslimah Daripada
Bernilai RM 200 ++
- Dua Helai Tudung Bersulam Manik
By Cik Iena
- 1x Make over By cik iena (event/bertunang/nikah/bersanding)



Tempat Kedua

-Busana Muslimah Daripada
Bernilai RM 200 ++
- Sehelai Tudung Bersulam Manik
By Cik Iena
- 1x Make over By cik iena (event/bertunang/nikah/bersanding)


Tempat Ketiga




-Busana Muslimah Daripada
Bernilai RM 100 ++
- Sehelai Tudung Bersulam Manik
By Cik Iena
- 1x Make over By cik iena (event/bertunang/nikah/bersanding)


TAMBAHAN

Ada cabutan bertuah untuk yang tolong cik iena vote cik iena dalam DIGI WWWOW AWARDS
Nuffnang :: Blogger of The Year
+
LIKE PIC CIK IENA KT FB

utk digi award-satu undian = satu penyertaan

everyday if korang masuk blog cik iena & undi cik iena sila tinggalkan komen dimana2 entry
nanti cik iena akan masukkan dalam list lain dan tambahkan bilangan penyertaan.
Lagi bnyk penyertaan lagi tinggi kemungkinan nama anda akan di cabut
(^_~)
Utk Like Pic kt FB
cik iena ade join contest..tak bnyk pn satu je kt fb.saje gatal2 nk join.Siapa yg tlg like blh bg nama FB korang kt cik iena.If nk komen kt pic tu pn blh tp jgn komen link nk tukar vote pulak..nty organizer ingt cik iena exchange vote dgn peserta contest lain...

tersingkir plak nanti..
sb ade diantara peserta yg exchange vote dgn contest lain smp penuh link contest.
T__T
cik iena join sb suka hadiah dia
tudung
(^_~)
Like Pic nie(klik kt gmbr utk like)

 
and like FB Organizer



HADIAH TAMBAHAN

(Utk yg tlg vote cik iena)

Sehelai Tudung Bersulam Manik 
By Cik Iena Untuk Dua Orang

Busana Muslimah Daripada
Bernilai RM 100 ++ Untuk Dua Orang

Domain + own domain email selama setahun
by Nahrinet Untuk seorang





Pssttttttt nk bg tau sape yg masuk kategori tambahan nie
penyertaan korang utk hadiah2 utama diatas pun akan ditambah
(^_~)


PEMENANG DITENTUKAN BERDASARKAN CABUTAN BERTUAH YG AKAN DIBUAT 
OLEH CIK IENA SENDIRI
TETIBE NAK BUAT VIDEO CIK IENA CABUT SENARAI NAMA
(^_~)







Tarikh Tamat : 7 Jun 2012


Tag:

Nabila Medan
Intan Belian
Amercorner


8 comments

mcm best je ni.. nanti nak join lah..

thanks tag :-)

mcm best jerr :D nak join jugak la~ hehehe

thanks sudi join segmen tambahan GA cik iena(^_~)
nama da update
sila semak nama yer
takut cik iena terlepas pandang..
cik iena update ikut yg post komen dkt blog + yg tag cik iena kt fb
tapi mayb kt fb xperasan semua sb bnyk sgt notification..
so tgk dlu yer bilangan vote sblm cik iena cabut undi
(^_~)
http://www.ienaeliena.com/2012/05/senarai-peserta-segmen-tambahan.html
Good luck & all the best :)

BW sini. dari segmen yang sama.

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-iena-eliena.html

BW sini. dari segmen yang sama.

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-iena-eliena.html

bw here..dari segmen yang sama, nice belog,..jemput singgah :)

http://ameera2793.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-iena-eliena.html

Salam..
sorry buat semua tertunggu
iena ade problem mase contest end sblm ni ade masalah sikit
iena bru putus tunang time tu & agak stress dan sponsor yg nk bg hadiah tu ex tunang iena..
so now iena tak bagi hadiah yg tu iena nk tukar..
nk tny pendapat korang..
nk buat cabutan utk pemenang atau nak bagi simple gift utk semua peserta..
mintak bg feedback yer
kalau nk simple gift utk semua peserta dr iena ..iena blh beli gift dr korea..
awal bln 11 ni iena pergi korea..
sorry sgt2 buat korang tertunggu2..
walaupun lewat iena tetap akan bg hadiah..
please email iena your feedback yer sebab iena tak bukak blog skrg..

email : iena@ienaeliena.com


EmoticonEmoticon