Segmen: Saya Blogger Awesome + Cool

KLIK BANNER UTK JOIN

Jom tengok syarat mudah segmen ni.. :)

  1. Follow blog Shawal.. (follow lah...please.. ^_^v)
  2. Like fanpage Shawal >klik sini<
  3. Buat satu entry khas bertajuk Segmen: Saya Blogger Awesome + Cool
  4. Copy paste Banner tak cantik tu dalam entry korang..
  5. Tag seberapa ramai yang boleh (sekurang kurangnya seorang)... :)
  6. Tinggalkan link entry korang kat entry ni.. :) 
  7. Follow sponsor >klik sini<
Tu je.. :)

senang tak??

Kalau boleh promote segmen ni habis habisan sebab ada hadiah top up untuk top referral (seorang sahaja)...

Sebelum terlupa!! Due date segmen ni 30 May 2012.. (kali ni betul betul tamat 30 mei)

Lagi satu!! Shawal akan Promote + Review 5 blog pilihan Random.org sepanjang bulan Jun.. 

K lah harap harap ramai yang join segmen ni.. :)




Tag:
Ismi Huda

1 comments so far

sori lambat blogwalking. busy skit.

singgah sini dari segmen yang sama.

Jemput ke blog saya.

www.mohdnaser.com

From,

Nasz

MOHD NASER.COM


EmoticonEmoticon