Beli Lappy Baru

Alhamdulillah..
Dah beli lappy baru
Lambat jugak sampai ke umah
Jam 9 malam baru balik..penat jenjalan..huhu
Sorry pd korang klo aku x sempat singgah n leave comment kt entry korang
Tetamu ku masih ada..op kos aku curik2 masa cam lipas kudung ber-bw
InsyaAllah...ada masa terluang nnti aku singgah kat blog korang erk

Oh my baby....Come to mama! :)


40 comments

Wahhhh...besynyerr dpt lappy baru...:-) mesti cute kn...:-)

Wasehhh.. Laptop baru ehss.. Jangan lupak pesan kmk ria tek aaa.. :p

amirfx: ingat mek amir uiii...ngegeh! hihi

yer, laptop baru. best la nak berblogging pastok ow pake laptop dirik pun.hehe :)

seronoknya dh beli lappy baru. mesti tak sabar nak godek2. hihi.. :)

fuhh..shantekk sayaguna acer aspire:Ptapi kalo pink lagi omey..hakhak..peace

wah....time bru beli tuh mmg da ad corak2 ek?? ke beli skali sticker cover dpan tuh???

bestnya dapat lappy baru....makin lajulah online lepas tok

waaaaaa....suda beli baruuuu...cantek2.. :)

bole pinjam....? ahak's

ahh .... mmg na lappy baru .. huhu ..

kumpul duit dulu ^.^ "

tibe2 je entri ni bau kedai hehe... kuat tul bau kedainya haha

comelnya baby baru Yumida,putih dan berseri..

wah..nak baby baru jugak..cuhmeynya lappy itu

wahhhhhh... sonoklah ada lappy baru ni... huhuhu..

wah best eh... lappy baru...
pastok bolehlah mala update ngan bw laju2... ;p

weeewit ada baby baru tuu...bole la blogathon pasni.hehehe..ye la bw tu macm lambat sikit kan. blogathon lebih luas..hehehe..

Ada orang tu dapat lappy baru! Sebiji macam dalam gambar tu ke? :O

Nisa'

untunglah beli lappy bru..huhu..cantik.

assalamualaikum yumida...tahniah sbb dah dpt lappy baru moga dpt memberikan idea2 yg menarik di blog k...cantik lappy tu...:)

wuuuu~ lappy baru.. seronoknya.. >.< hehe

cantiknya lappy tu T___T

yerdehh.. patut ada bau baru jak tok.. hehe.. best eh ad lappy baru.. :)

Fuh, cantik kot lappy baru heheh!

buona serata e felice domenica....ciao

bile lah saye nak dapat lappy baru ni..Nak juga..hehe

Nak ajak join ga, klau nak jadi sponsor pun dialu2kan..
http://www.akmarwati.com/2012/05/ga-dari-akmarwaticom.html

Assalamualaikum Yumida


Alhamdulillah
lepas ni boleh la...bertambah rancak berblog.....he he

Assalammualaikum ida..

wah,dpt yg bru, meh2, don't come to mama, come to lana,ahahaha

wah.. dpt lappy baru syok ni.. makin aktif berblog la pasni ek.. :-)

wah..lappy baru eh.........mesti best....

salah satu wishlist saya yg belum berjaya lagi nie

seronoknya beli lappy baru..:D

laptop rupa kedak ya kah? yobih besttt!! kck kaler.. best k laptop baru nak ow.. tang laju jak pake dlm ya.. coz brg lom byk lam ya haha..

Wah lappy baru,warna putihkah?...


EmoticonEmoticon