CPUV Nuffnang: INTI Cycle 1 Degree Exten...

As salam buat rakan pembaca,

CPUV Nuffnang: INTI Cycle 1 Degree Exten...

Alhamdulillah, Sabtu lepas pihak Nuffnang berbesar hati memberikan CPUV. Selepas sekian lama CPUV menyepi, akhirnya diberikan lagi kempen CPUV. Alhamdulillah..Syukur sesangat..rezeki penghujung tahun 2013 kot.

CPUV Nuffnang: INTI Cycle 1 Degree Exten...

Kempen CPUV kali ni datangnya dari INTI Cycle 1 Degree Extension.
Info lanjut layari: INTI International University

Artikel menarik berkaitan Nuffnang:

Jemput rakan-rakan sekalian menderma tabung Nuffnangku sekitar blog ni kalau sudi. Ngeeee :) TQ tau ;)

25 comments

Assalammualaikum...yumida,

tahniah k,,dapat cpuv.

mselim3

pls: dapat gak tapi tak sempat buat entry .. insaallah nanti cuba buat entry pasal cpuv nie.

alhamdulillah rezeki , akak klik one for you :)

Assalamualaikum dan tahniah dik Yumida...

Alhamdulillah rezeki.. akak pun dapat.. meh akak klik2 na..=D

Banyak kali dapat CPUV. Tahniah. Kita 4kali je tapi dah menyepi dah CPUV sekarang. =)

ZH Blogger

Syoknyer...rezeki...entah bila turn sy ek? Hihi

Tahniah YUMIDA! syoknya dpt rezeki hjg tahun! heehee.. meh k'yus klik skang jgak! ekekke..

wah .. kite punya nuffnang baru lagi .. blog pon baru lagi .. tengah tunggu CPUV .. bile la nak dpat ni .. entah² tahun depan .. ahaks !!

**akak , jom masuk GA kite ... http://farrahs-le-moustache.blogspot.com/2013/12/first-giveaway-by-farrah-hanim_22.html

support kite tawww ...

Nuffnang memang sayang Yumida! Tahniah...murah rezeki.

tahniah yumida, mama menabung sini.. mama nak tanya, kenapa CTR mama masih 0.005 sejak kempen berjalan, CTR bonus juga tiada, boleh beri penjelasan tak?.. hihihihi

wah yumida tahniah...best nye murah rezeki ;)

Akka lepas metered semuanya pon dpt jugak iklan ni...:)

Tahniah sis.

@Norhasniza Khalid soalan dri mama:
kenapa CTR mama masih 0.005 sejak kempen berjalan, CTR bonus juga tiada, boleh beri penjelasan tak?

jwpn mengikut kefahaman yumida:
CTR tu merujuk pd nisbah jumlah pelawat blog mama yang klik iklan nuffnang mama daripada mereka yang hanya melihat iklan tu.

sebahagian-pelawat klik iklan
sebahagian lg-pelawat x klik iklan

makin tinggi CTR makin bagus. means makin byk org klik iklan nuff mama, makin bagus.

CTR dengan point 0.2% ke atas akan memperolehi CTR BONUS. jika CTR tu kurang drpd nilai 0.2%, maka blog tersebut x dpt CTR BONUS.

mcm yg mama cakap, yg CTR mama hanya memperolehi 0.005% sahaja. means, syarat x cukup utk dptkan CTR BONUS.

hihi..tu je yg yumida paham.

alhamdululillah...bertambah rezeki yumida...

Regards,
-Strider-

Alhamdulillah.. rezeki. Tahniah..
inti & inti sini.. :D

Assalamualaikum Yumida

Alhamdulillah
Syukur
Tahniah

alhamdulillah rezeki tu kak,
semoga terus murah rezeki ya, ika kalau singgah blog akk mesti klik3 tabung sekali, tak pernah missed :)

makin lama makin kaya :P belanjalah kitaa hihihi
Alhamdulillah


EmoticonEmoticon