Nak kasi hadiah.. Meh datang dekat..

Memandangkan hari ni tak keluar, so duduk depan lappy sambil layan segmen dan giveaway. Join..join..join…dah hobi layan segmen/GA.. ON je la..hihi.

Bagi yang free and berminat nak main teka-teka..sertai:

Jom TEKA: Gadget idaman ke-2 [tamat 4 Januari 2014]
7 hadiah misteri menanti pemenang bertuah!

Jom TEKA [tamat 28 Disember 2013]
Hadiah sememangnya tersedia menanti 2 peneka bertuah. Yang main teka-teka ni tak perlu buat entry, juz jawab dalam kotak komen jer. Simple..mudah banget!

Haaa…menjemput u olls semua menyertai GA yang Yumida anjurkan.
Giveaway Peserta Bertuah [tamat 31 Disember 2013]
Pemenang bakal memenangi blouse yang digayakan seperti model di bawah.


Jika anda blogger lelaki??? Haaa…join jer..kalau menang boleh kasi hadiah tu kat girlfriend ker, wife ker, adik ker, kakak, mak, kat kawan..kan kan kan….

15 comments

cantiknye baju.. baju style korea tu..

macam menarik ja.. :)

http://pemudattbc.blogspot.com/2013/12/malam-cinta-rasul-pemasyuran-darul.html

Teka je?ha..kat sini eh yumida..sya teka tepon..hehe

Cantik baju.. Nak try join la.hehehe

My recent post : Shooping Kat Hot Market

Assalammualaikum... yumida,

dah cuba teka tp tak tahu betul ker tak?..hehhe

mselim3

ahh siapa tak teka... silakan teka ..cepat

semua dah settle.. hehe

p/s : kmk ada pm kat fanpage ktk tentang soalan yg kita tinggalkan kt ruangan komen ya.. :)

wahh ni dia yer hadiah teka2 tu..? cantik la baju tu.. deqla dah teka tau..


EmoticonEmoticon