Jangan terpedaya pada mereka yang berwajah comel!

Kat umah aku kan, ade sekor anak kucing tu yang suka sangat kencing kat tempat yang dilarang! U olls tahu tak…tempat peberet dia suka kencing atas bantal dan toto! Hadoi….menguji sungguh kasih sayang ku padanya.

Nasib baik sekor je yang jenis macam tu. Padahal pintu sentiasa terbukak. Dia nak keluar pi kencing ker…senang-senang jer nak pergi kat luar. Tapi takmo…kat tempat aku dan hb bersantai depan tv tu jugak dia nak buat hal.

Dah la cuaca sentiasa hujan. Nak jemur toto dan bantal perlu masa yang lama. Even dah bagi detergent and fabreeze tetap ade gak bau degil kat situ. Huhuhu…

Mencatat sejarah…bila kucing tu kencingkan 4 bantal berlainan untuk hari berbeza!! Hadoi….bikin guwe runsing. Heboh and kecoh kerana kucing sekor. Muka macam comel jer..macam kiut jer…tapi habit mengencing tu…hmmm…tak senonoh betul kucing comel tu.

16 comments

haha.sabau je la..nti lme2 kucing tu pndai kncing sndri kt luaq..kikiki

errr...macamana ni..kalau dapat kat saya, memang pergi SPCA la jawabnya

adehh nakal sungguh kucing yumida

sedia toilet khas utk kucing ya sis..alolo mmg comel rupa baby pusak ya..

kena ajar dia pi toilet tu kak...mcm kucing kat rumah ni ajar dy p toilet...tak pun bekas pasir ready siap2.. :)

hihihih... kelakar lah.. singgah menabung juga

Boleh jenguk mama di sini.. Mamaniza.com

haha sabar je la. hana pown ada jugak sekor mcm nie. dulu masa kecik2 tak mcm nie. nie dia dah besar dah tahu kawen dah mancut sana sini. kucing jantan kan. haihh

muka yg comel tak semestinya baik perangai. hihihi..
licha klik inti sini

Lorr...susah gak gitukan..ajarlah dia yumida..xpun jgn bg dia masuk umah...

samalah dengan seekor kucing kat rumah.. yang paling comel pulak buat perangai macam tu.. last-last tak bagi dia masuk rumah, barulah pandai nak cari tempat lepas hajat... hehe.. sabor la ye, dugaan bela kucing.. ^_^

haha.. notty sangat nii.. mau kena kurung nanti.. hikhik..

cik teng2 kmk mcm ya juak.. tapi nya sik kemeh atas bantal atau tilam sebab pintu bilit sentiasa bertutup.. tp kain lap kaki.. kinek tok dah okay dah.. mun mcm pusak ktk, elakkan nya dari nemu sidak bantal atau toto ya.. sebab mun ktk biar jak, kelak nya ingat benda ya sikpa.. boleh jak kemeh sia.. mun nya sik nangga benda2 ya, sikda tempat nya nak berkemeh.. pande nya mpun cari tempat yg sepatutnya.. bila dah lama2 lupak nya ngan habit kemeh atas bantal ya kelak.


EmoticonEmoticon