Pemenang Jom TEKA

Alhamdulillah, Jom TEKA telah pun berakhir Sabtu lepas. Terima kasih kat korang atas kesudian menyertai jom teka yang Yumida anjurkan. Sebanyak 64 jumlah tekaan oleh rakan blogger kita di entry tersebut. Kini...tiba masanya untuk mengumumkan pemenang. Jengjengjeng...

Gambar Jom TEKA
Klu diberikan: Korang pernah menggunakannya

Jawapan Jom TEKA: Selak pintu

Antara mereka yang hampir memberikan jawapan nampak betul tapi kurang tepat menggambarkan imej objek tersebut. Berikut merupakan jawapan rakan blogger yang dirasakan hampir betul:

Tombol pintu

 
Pengunci pintu

Engsel pintu

Selak pintu

So, selepas di Google menggunakan kata kunci jawapan di atas, hanya selak pintu memberikan definisi tepat bagi menggambarkan imej di atas.

Senarai peserta yang meneka picture dengan tepat ialah:
 1.       Kenit Cinonet
2.       aisya
3.       Amyma Omar
4.       Ayu Zan
5.       Nur Hamizah
6.       Ahmad Zaki
7.       athirah Safarudin
8.       Aida the Pinky
9.       tenku butang
10.   izzah atirah
11.   Yun Sing
12.   Khir Khalid
13.   Zana Hassan
14.   HAJAR
15.   Izz Hazwani
16.   AMYLIA ISHAK
17.   Nur Shafiq
18.   Liyana yan
19.   NurShabrina
20.   nanakimie
21.   Mardiah Diana

 Yey!!! Pandainye korang meneka! Daebak! Wokeh, memandangkan ramai yang meneka dengan tepat, seperti yang Yumida explainkan before ni, jika ramai yang meneka dengan tepat, pemilihan pemenang akan menggunakan sistem random.org.

Jengjengjeng…2 pemenang Jom TEKA pilihan random.org ialah:



Diminta pemenang untuk menghantar details merangkumi nama penuh, alamat dan nombor telefon ke facebook Yumida. Tahniah sekali lagi. Buat rakan-rakan yang telah support Jom TEKA Yumida ucapkan berbanyak terima kasih.

Nak hadiah lagi? Jom sertai:
Giveaway Peserta Bertuah [tamat 31 Disember 2013]
Jom TEKA: Gadget idaman ke-2 [tamat 4 Januari 2014]
Segmen Aktifkan Azam Baru Tahun 2014 [tamat 31 Januari 2014]

24 comments

tahniah buat pemenang!^^ awat bukan no.20 cik random,hihi...

Assalamualaikum dan mat pagi dik...jawapan betul tapi tak ada rezeki...Tahniah kepada yang menang...

selamat pagi...tahniah kepada semua para pemenang.. :)


Boleh jenguk mama di sini.. Mamaniza.com

Tahniah kepada semua pemenang.. akak isi tabung sekali.. =D

tahniah kepada yang berjaya meneka :)

ika singgah menabung INTI, transition n churps kat sini :)

Tahniah kpd pemenang...bijak sekali meneka

tahniah pd yg menang..haha, kita jawab tombol pintu la pulak =_=

Wahh.. Tahniah untuk pemenang! ekekeke... K'Yus salah lagi.. :P

wah...tahniah buat pemenang.......

tahniah buat yg bertuah ya.. hehe

tahniah kepada pemenang! kenape bukan 18.. hahaha.... :D


EmoticonEmoticon