Klu tambahan Jom TEKA: Gadget idaman ke-2

Jom TEKA: Gadget idaman ke-2 tengah meletop sekarang ni! Pemenang yang meneka dengan tepat bakal memenangi 7 hadiah misteri sekaligus!!!

Apa yang menariknya, anda boleh meneka setiap hari! Peluang anda untuk memenangi 7 hadiah misteri terbuka luas!

Sungguh pun begitu, ada rakan blogger yang request meminta klu tambahan. Memandangkan Yumida baik hati..ehem-ehem..hahaha..Yumida akan memberi klu tambahan bagi memudahkan korang meneka. Lagipun memang nak kasi hadiah buat korang. Tak syok la kan, kalau gambar yang diteka orang tak dapat nak teka.

Klu tambahan Jom TEKA: Gadget idaman ke-2:
-handphone
-ianya sedang hangat dipromosi di kaca tv
-rujuk senarai handphone bagi model dan siri telefon di SINI

Hantarkan jawapan anda ke entry ini: Jom TEKA: Gadget idaman ke-2

 
Pemilihan pemenang berdasarkan jawapan yang tepat dan spesifik. Ianya amat mudah! Sering..sering…seringkali dilihat melalui iklan di tv. Rasa sukar untuk meneka? Anda boleh rujuk link senarai handphone di atas untuk meneka. Setakat ini, ada yang meneka dengan betul tetapi tidak spesifik. Hahaha…banyak banget klu i berikan. Andai kata tiada yang dapat dengan tepat, pemilihan pemenang berdasarkan mereka yang paling banyak meneka. Jemput u olls..main teka-teka..jangan malu-malu. Tekaan ini berakhir pada 04/01/2014.

Sertai juga anjuran Yumida untuk yang ni…jemput join semua:
Giveaway Peserta Bertuah [tamat 31 Disember 2013]
Segmen Aktifkan Azam Baru Tahun 2014  [tamat 31 Januari 2014]

7 comments

Assalamualaikum dan mat pagi dik...da teka tdi,tpi tak tau betul ker tau tak...hehe...

peningggg arrr.....nanti akak fikirkan yea...

Galaxy Note 10.1 (2014 Edition) ke..

kmk dah agak dah smartphone Samsung.. hehe.. baca entri2 ktk ada hint ktk mok beli smartphone Samsung.. cuma siktauk yg ne satu.. hehe


EmoticonEmoticon