Result PMR keluar hari ini – Jom semak result PMR 2013

Buat rakan pembaca sekalian, keputusan PMR 2013 diumumkan pada hari ini 19 Disember 2013. Dup dap dup dap! Selamat mengambil result PMR buat adik-adik. Yang dapat result cemerlang, tahniah diucapkan. Manakala yang sebaliknya, jangan putus asa. Berikan yang terbaik untuk SPM nanti.

Haaaa…sesape yang nak semak result anak buah ker, anak jiran, anak rakan, result adik..mana la tahu kan..diorang nak sorok result diorang. Takmo kasi orang lain tahu. Jangan risau. Ada cara lain untuk mengetahui result PMR diorang. Kini rahsia sulit result mereka terbongkar! Jengjengjeng… Semakan online!!! KLIK: Cara Semak Keputusan PMR 2013

cara semak result pmr, cara semak keputusan pmr

Cara semak keputusan PMR 2013, boleh melalui semakan online dan juga semakan SMS.

Semak Keputusan PMR 2013 - Semakan Online
Login ke Sistem Analisis Peperiksaan Sekolah
Masukkan Nombor Kad Pengenalan atau Surat Beranak
Klik pada ruangan yang disediakan pada "SEKOLAH MENENGAH"
Masukkan tahun peperiksaan (2013)
Klik pada butang "Semak Laporan"

Semak Keputusan PMR 2013 - Semakan SMS
Type PMR <jarak > NO KAD PENGENALAN <jarak> ANGKA GILIRAN dan hantar ke 15888.
CONTOH : PMR 701010101010 BCXXXXXXX dan hantar SMS ke 15888.

Yeah..mudah..mudah!

17 comments

Akak tengah berdebar tunggu keputusan adik nie.. harap2 dapat result yang terbaik la.. hehehe..
akak isi tabung sekali yumida.. ;p

jom yumida kite g check result hehehe ;p

all the best untuk adik2 kita ni ya

anak2 buah deqla xde yg amek PMR .. apapun moga mereka yg amek PMR tahun ni berjaya dgn cemerlang.. =)

semoga semuanya berjaya.. akak tunggu anak saudara yang ambil pmr call..

boleh semak jufak x...hihi....all the best pd mereka..

boleh semak jufak x...hihi....all the best pd mereka..

yeah...yeah....result saya dah keluar...hehehe..klik nuffy sini..

Regards,
-Strider-

kebetulan sedara pcl x ada PMR tahun ni...kalau tak selalu je tunggu dgn debaran.. kepada semua calon 2013 semoga berjaya dgn keputusan UPSR yg cemerlang..

erk..sy lupe la nk amik pmr ..haha
done follow u dear

ala lupa no kod pelajar ..macam mane nak ambil result PMR nie hehehee

Berdebar-debar tunggu results kan diorang ni :) Good luck untuk semua

adik cikna dah setel.. Alhamdulillah.. :)

akk da lama tahu result pmr akk...hheee

tahniah buat adik2 pmr yang memperolehi keputusan cemerlang, tahniah buat semua :)


EmoticonEmoticon