Maharaja Lawak Mega 2013 Minggu 7

Gelanggang Maharaja Lawak Mega 2013 Minggu 7 telah disiarkan sebentar tadi, 27 Disember 2013. Korang ada tengok? Pssssst…untuk minggu 7 ni siapa peserta yang menggeletek hati korang? Yumida suka persembahan Nabil! Sepahtu! Bez..bez.. Kelakar tak hengat. Persembahan mereka memukau penonton minggu ni. Memang nampak peningkatan la kalau nak di compare dengan last week nyer. Keep it up bro!

First time wooo…tengok MLM 2013 tanpa kehadiran hujan. Hihihi… Selalunya asal tengok MLM 2013 je sure hujan renyai-renyai. Disertai guruh berdentum. Al maklum la hujung tahun macam ni memang musim hujan, musim banjir gak. Alhamdulillah..semalam cuaca sangat baik. Pada yang terlepas menyaksikan MLM 2013 ni, korang boleh menonton Maharaja Lawak Mega minggu 7 ni, menerusi tonton online.

Maharaja Lawak Mega 2013 Minggu 7 – Tonton Online
Saksikan persembahan semua peserta MLM 2013 minggu 7. Untuk menonton persembahan mereka. KLIK link berikut.

Nak tahu siapa tersingkir Maharaja Lawak Mega 2013 Minggu 7 ni???

Maharaja Lawak Mega 2013 Minggu 7

Hot meletop!

Artikel menarik:

Saksikan Maharaja Lawak Mega 2013 setiap minggu
Hari: Jumaat
Jam: 10 malam
Saluran: Astro Warna (132) & Astro Mustika HD (134)

11 comments

Minggu ke7 ni byk best2kan..!

tp xde rezeki saywho...

shark pilih shiro malam td...
diorg tiap2 minggu mmg terbaek..
sepahtu baru pnas minggu nie..

Qila suka shiro mlm tadi and jambu hohohohoho :D

bagi saya pula...persembahan sepahtu terbaik..dan inilah tahap lawak sepahtu yg sebenar..dan ia jauh lebih abik daripada minggu2 lepas punya persembahan...dan rasa tak puas hati bila trofi semalam tu bg dekat AC Mizal..padahal tu untuk peserta bertanding

Sapa yg takda Astro Warna mcm Muz bolehlah tgok on9, kalau nak kan? Hihi

best bocey!.. done menabung sini dear....

Boleh jenguk mama di sini.. Mamaniza.com

salam akak...lyn ye maharaja lawak...heeheh sue tgk asyik gelak memanjang hehe

suka shiro dah skrg ni.. heee..

uikk.. boboi tarik diri nape?


EmoticonEmoticon