Natural Beauty Contest II - Abg Stalker

KLIK BANNER UTK JOIN

KATEGORI YG DIPILIH IALAH:
KATEGORI 2:
Assalamualaikum & selamat menjalani ibadah puasa ke-5. Tengok blog member join Natural Beauty Contest II - Abg Stalker ni, aku pun turut nak join. Pastinya bukan kategori pertama tu, tapi kategori ke-2. So Abg Stalker takleh nak skodeng2 wajah aku tau..aku sedang menyorok ni...hehehe.

Pic di atas di ambil sendiri oleh aku menggunakan camera digital SONY-W570, bulan Jun yg lepas. Tidak di edit, tidak jg di copy dari sumber lain, pastinya tulen & asli! Bagi aku ia tersangat cantik! Memberikan emosi mendalam ketika aku snap pic ni. Perasaan luar biasa..subhanallah..begitulah aturan Pencipta kita memberikan kudrat genggaman yg kuat utk spesis serangga ini. Begitu gagah makhluk yg kerdil ni mengangkat sang kumbang yg besar. Sikap kerjasama 4 ekor serangga ni memberikan kejayaan kumpulannya dlm melalui perjalanan tali yg panjang di atas.

Aku pernah membuat 2 entri khas bg pic di atas, iaitu
Tu je...SALAM RAMADHAN buat seluruh umat Islam J

TAMAT: 26 JULAI 2012

TAG:
Nak tag ramai2 boleh kan Abg Stalker ^___^
Juga kpd semua rakan blogger yg singgah ke sini..meh sama2 join J
3.Wanieys 
10.cendol


23 comments

cantiknya..dah tgk sblm ni..hehe..eh da nama ayu di situ..insyaAllah ada kelapangan ayu joni ya dear ;-)..gudluck ..salam 5 ramadhan dear ;-)

Alamak tertag sudah... Memang superb la pict ni yumida.. Memang menggetarkan jiwa M tau.. Subhanallah..

good luck sis..
sangat cantik dan bermakna gambar tu :D

kagum! ap pon all the dear :)

deqla pun suka gmbr ni..cantik betol gmbrnye..brape rega kamera tu yumida? hihi..amboii hmpr kesemua GSF yumida tag yer..hahaha...deqla penah nmpk contest ni dulu tp masa tu contest ditutop utk sementara..x sgka dah open blk...

deqla: camera tu RM650....16.1 megapixels sis

Assalam, betapa gagahnya empat ekor makhluk kerdil itu mengangkat seekor kumbang yg besar... Subhanallah !!!

ada juga tertag ye...hehehe

good luck..memang cantik gambar tu..saya suka.....

good luck !
gambar yg superb ^^

cantiklah pic ni.. :)
mmg nampak tolenransi dalam pic ni..
sukeee...!

persoalannya, adakah yumida menolong kumbang tersebut selapas mengambil pic ini..?

jeng..jeng..jeng...

psst...sila jawab..hihihi.

inilah yang dipanggil proses siratan makanan dalam kehidupan...

dah tertembak la pulak...terima kasih kerana menembakku...haha

kacak pic ya... insya-Allah mun sempat kmk join... kmk cari gamba lok... :p
mak seh sudi tag kmk...

hallamaakkkk.. kene tag pulookkkk... tpi nang kacak pic ya..

cantik sungguh pic tu yumida...thanks tag yer hewhew

cik nur: aaaaa! teramat sukar soalan itu..actually diri ini yg menjatuhkan kumbang tersebut lalu menghampakan sang kerengga yg meniti tali

gambar yg ni mmg unik..suke tengok..bkn sng ni nk dpt gmba mcm ni..gud luck ye Yumida :)
cendol takde gmbar menarik le nk joooinn :(

haha..semua gsf dia g tag tu :p

good luck ye :)


EmoticonEmoticon