Ceridak Sunggoh!

badannya hitam berkilat
otot berketul-ketul
nak angkat x larat guna 1 tangan..kena dua2 tangan
comel! gebu! ensem! macho!
tapiiiiiiiiii...ceridak! euwwwwwwww...

dgn slumber kencing kat tilam aku tanpa warning
aku yg tengah lena tido..terkezut bingkas bangun
terasa basah...sejuk di bahagian kaki...
rupa-rupanya tilam aku dikencingkan!
argh...x dapat ku terima kenyataan
tidur ku terganggu..lantas sukar utk melelapkan mata semula
dlm hati gusar..andai esoknya x panas
kompom...kompommmm..tilam akuuuuu
hapak...hancing!

syukur...cuaca di pagi hari memahami kegusaranku
alhamdulillah..sempat tilam itu dimandikan...dilumur dgn serbuk pencuci
kering!
test malam tadi...hidung kembang kempes membuat eksperiment
sah! tiada kegusaran lagi..ho yeah!

Gambar Pesalah!
Tetapi buat MUKA TAK BERSALAH

Ceridak a.k.a PENGOTOR

36 comments

kehkeh xsempat g toilet la....yumida kan rajin hihihi

Assalam, kembang kempis hidung dibuatnya sekadar nak buat xperiment, ada bau @ tak... ceridak tu bahasa apa erk, Yumida ?

Kejutann ! http://thestoryyoflilyy.blogspot.com/2012/07/review-kome-blog-part-3.html

wahh hoi hoi pandai dia posing terlentang tu!! haha

ceridak namanya,hehehe :D

hehehe sabar jala..dia nak bermanja la tu..hihi

Hehe..tu yg tk than klu ada kucing kt rumah..

hahahhaha..sabar je la yer :P

bela kucing kena tahap kesabaran tinggiiii.... comel pulak si ceridak ni baut posing macam tu...

dah la tuan nya penat berkemas. saje je tu dia nak uji kesabaran yumida ni. hehe.. :)

assalamualaikum yumida...sabo jer la nak buat mcm mana...:)

haha..pandai plak dia wat muka camtu kan..

aduhai tak tahan bau tu....huhu

harus kurung pusak ceridak ya.. heheheh

nakalnya dia, buang air merata2..kena jentik skit tu..huhu~

ahaha olololo tedah nya lok knk marah... nya malas nak angkat g kemeh kali.. takut malam ari nak kemeh kluar.. haha

alo!!!manjanya kucing ituh!!!nak marah pon x sampai ati!!!muke x bersalah yek cik yumida!!!!heheheheh...besalah tuh!!!

ceridak tu apa?


hahahaha sempoi jer kucing tu eh

hahahaha
dgn muka x bersalahnya kan =p
owh ceridak tu pengotor eh :)

Baru M faham apa tu ceridak.. Pengotor rupanya..

hahahaha..mmg muka sempoi giler..buat2 tak bersalah lettew..hahaha.

hahaha...aiyoo..tapi gaya dia pose tu memang seksi

si ceridak yang memg xde rase salah...haha...dye xlupe pintu toilet kat ner la tu..haha

Baru nak tanya ceridak tu maksudnya apa.. Hehe.. Pandai buat muka innocent si ceridak ni ea.. ;)

lorhh... jenuh jugak tu nk kena basuh kencing kucing je.. mmg dibiarkan berkeliaran yer di rumah..??

hhihiii comel je muka tak bersalah tu.. :-)

eii nurul tak suka dengar..tp kamu mmg rajin..huhu..dia tak sempat nk cing2

siap baring angkat tangan tu. surrender la tu :)

Abab jewr ontot diyeè...ashuer tau! Ni klau CiM mmg dh kena kurung dlm toilet, kasi dia menyesal...

bukan main lg kucing tu pose..hehe

malas nak ke toiletlah tu..!

Kiutnya tp ceridak,camni nak molah ya....

npe kucing ni..len je..huhu


EmoticonEmoticon