Pemenangnya ialah......

10 malam -tekaan tamat-

terima kasih atas kerjasama & sokongan korang terhadap blog aku selama ni
spt yg dijanjikan tiba masanya utk mengumumkan nama pemenang
jawapan yg tepat & terpantas akan di kira sbg pemenang
pemenangnya ialah......



*memohon akak Izan Mama Mia utk menghantar details (nama, alamat & no. tel) 
ke inbox FB ku KLIK SINI

gift yg bakal di pos nanti utk akak Izan Mama Mia ialah bwh ni:

terimalah gift yg x seberapa ni 

^_____^

*terima kasih sekali lagi atas penyertaan rakan-rakan dlm menjayakan segmen teka-teka ni
*sungguh..banyak yg meneka dgt tepat..terbukti kehandalan korang
*insyaAllah, ada rezeki lg..akan aku anjurkan segmen teka2 utk next entry
*SALAM RAMADHAN DARIKU :)


24 comments

comellllnyaaaaaaaaa
nak jugak!!!! hihihi

tahniah untuk mama mia..msty mia suka kalau dapat gift chomel tu..:)

assalamualaikum yumida...tahniah buat pemenangnya...;)

comel..tahniah mama mia.. :)

tahniah buat pemenang:)

tahniah juga buat yumida sbb spt tempat ketiga(yeke???ke kedua??xigt..hehe) dlm segmen Nostalgia Ramadhan =)

waahhh tahniah izan mama mia!!dpt bear cumill!!!

comel gift tu..tahniah mama mia hihi

jelesnya.... dahlah gift tu comel lote

alaaa, dah terlepas. hukhuk.

hehe. tahniah mama mia :)

tahniah izan..suka la mia dapat hadiah tu..

tahniah izan..suka la mia dapat hadiah tu..

alaa..missed sudah..tahniah pemenang!!

tahniah mama. comelnya hadiah. mesti mia suka. huhu..

Memang dah agak pun izan menang...Tahniah izan...

nama dah jarang BW eh, masuk2 lalu nangga nama pemenang..hehe..btw, tahniah pada pemenang ^^

Alhamdulillah..tq yumida....hihihihi...nanti mama inbox yer..tq semua gak..salam ramadhan ke 11

comelnye... betol dah deqla jwb tp tak pantas.. hihi..tahniah izan...

Tahniah pada pemenang. Cute lah hadiah tu ☺☺

COMEYNYEEEEEE. HEE. tahniah pada pemenang. ;)


EmoticonEmoticon