BADANG Bertukar Menjadi EMAK ATASHINCHI

assalamualaikum rakan blogger ku yg manis-manis
morning semuanyaaa...
weekend yg sgt bz..
selepas menjadi BADANG aku bertukar menjadi EMAK ATASHINCHI


BADANG

BERTUKAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

EMAK ATASHINCHI

penat wooo..mengemas itu ini
menyapu..mengemop..mengelap..menyusun..memunggah..
lepas tu...lepas tuuuu...aku cuci tilam
tettttttt! jangan salah sangka
si kucing kurang hassam kasi kencing kat sana

penat aku mencuci..menyimbah sebaldi air
membasuh cadar, selimut, sarung bantal yg dah dicemari
dasar kucing ceridak...grrrrrrrrrrrr
lepas tu dia menghilangkan diri..
al-maklumlah..dah di tangkap basah bersama kencingnya
malu la tuuuuu
aku x marah pun..aku kan EMAK ATASHINCHI yg baik hati..hehe

sorry..x menyempat singgah blog korang
insyaAllah..klo line tenet laju 
nnti EMAK ATASHINCHI akan menyondol kotak komen blog korang k
tunggu..wu..wuuu...wuuuuuuuuuu


43 comments

hehe, mak atashinchi yg cumil!ym suke dier taw, huhuhu

mak atasinchi rambut cantik. hehe.

Hikhik! MM layan gila2 citer Atashinci ni tau.. Cute! ^_~

Btw, selamat mengemas! ;)

Mak atasinchi tu mmg lawak la.. Muka dia pun unik..

hahahaha
dah btukar la plak..cepat sggh kan bertukar =p

erkk dasar kucing ceridak?ceridak tu ape eh yumida?huhuhu

amboi..takkan nak bt semua dlm satu hari????...sekarang dah siap semua ker??

hihihi lawaklah yumida...siap ke dalam masa sehari?

hehehehe.buat kerja pelan2 dan hati2 dear..:)

hahahaha gelak besar akak setiap kali baca blog ko ni.

mak atasinchi ni mmg klakar la.

hye EMAK ATASHINCHI dahi jendol.. hahaha....

hehehe...comel jer mak atasinchi tu...

suka jugak tengok atashinchi ni wpun umur dah 25. hehe

suka mulut mak dia..hot lips gituu..haha

hik hik...kelakar a...boleh bertukar eh...

suke jugak tgok atashinchi tu...:)

Dh habis mengemas ke blm ni..atashinci tlg mengemas tk??hehe..

ha ha ha mengemas smpai begutu sekali !

bgus betul..kalo aku mengamuk sakan dah

jgn jadi mak atasinchi tu dia mmg super mom yg paling hebat
tapi postur badanya kelakor
tambah2 pula kepala dia klakar habes.


tapi dorang 1 happy family yg sempoi kehkehkeh

Perghh cuci tilam tu...bila tahun nk kering yumida oiì...

hehehe ini kisah diri ni..hihi,..tapi comellah emak atachinci..hihi

penangan kucing ni memang kena banyak2x bersabar.... heee3x

moga tabah menjadi emak atasinchi ^^.

sental jangan tak sental ... hihi

Hihiksssss,,,,
.lama da x tgk atasinci...

hahhahaa..terbaik la..citer atashinchi tu mmg kelakar dgn perangai mak dia.

hehe hebad2!badang dah tukar jadi mak atasinchi..comel jeeee..cendol suke mak atasinchi..kepale dia comel!

assalamualaikum yumida...memang mencabar la dr badang ke mak atashinchi....:)

Assalam, hahahha... biasalah tu kucing... kucing aku pun dah berapa kali buat hal... kencing berak dekat atas bantal dan tilan aku... memang penat weiii... tapi sabar jerlah...

Mak atashinchi nie kecoh betul. Tgk cartun nie sebab nak tgki mak dia jer. hahaha. Erg kencing kucing?

dya blh tgk mak atasinchi..msti nk gelak..haha

aktiviti pling bagus..cuci kesan kencing/berak kucing haha

huhu.. mesti comel cam mak atashinci. ;)

hehe~ mak atashinci ye? saya tak tgk kartun tu..huhu~

tgk gak sekali mmg mak dianie special cket//huhu

hehehe...sabar ye yumida..
sebut pasal atashinchi ni, lama nur xtgk katun ni dah...


EmoticonEmoticon