Nak dapat RM300 Voucher dari Levi's tak ?? JOM VOTE LYSSA FAIZUREEN!


Jom VOTE Lyssa di  Levi's Curve ID Blogger Award!
Berita gembiranya pengundi yang bertuah akan menerima voucher 
Jom VOTE! KLIK SINI :)
Support Lyssa dgn VOTE setiap hari sehingga 31 Julai 2012
Cara utk VOTE amat mudah..korang leh tengok sini: 

SEPATAH DUA DARI LYSSA:
** Ehem . Ehemm . Bagi sesiapa yang yang buat entry pasal VOTE LYSSA ni , Lyssa akan buat satu entry untuk link-kan entry korang tu . Nak tak ? HEHE . Bolehlah orang lain ber-blogwalking ke blog korang jugak nanti . Tak nak tak pe . Tak kesah pun .  Bagi sesiapa yang dah siap entry tu , just send LINK ENTRY di ruangan comment yah .


15 comments

BEST NEYY !!! NAK VOTE DAN NAK BUAT ENTRY LAAA !^^v

Assalam, semoga berjaya Yumida..

all the best dear berminat juga lah nak join :)

semoga berjaya...wah live's eh

semoga berjaya..!insyaALLAH ada rezeki xkemanakan...

meronda kat sini..
meh ke blog miss z pula

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/07/miss-z-dah-vote-korang.html

Hi.. dtg dr blog lisa.. then follow kamu.. :)

dieya terjah blog kamu dari entri lyssa, dan follow kamu juga

http://www.dieyaworld.com/2012/07/jom-rajinkan-diri-vote-lyssa.html

jom nak hadiah dari dieya?
http://www.dieyaworld.com/2012/07/dieya-nak-bagi-hadiah.html

singgah sini pulak n follow

http://vanilacoklatpeace.blogspot.com/2012/07/vote-for-lysaa-faizureen.html

vote vote !

http://funnyzoneads.blogspot.com/2012/07/vote-for-up-trafic-n-win-rm300woaa-o.html

singgah sini dan follow u ^_^'

dtg follow..follow me back..::D

Jom tengok koleksi GIVEAWAY yg sudah yaya join . Alang2 , join la sekali . Hadiahnya konfem buat korang tak pejam2 mata . Jom serbu !!!

http://yayalarhsecret.blogspot.com/2012/07/ramadhan-yang-dipenuhi-dengan-giveaway.html


EmoticonEmoticon