Aku Menjadi Badang Di Hari Sabtu

Hi...
ari Sabtu yg sangat busy
aktiviti berpindah rumah...mengangkut barang
barang kecik..barang besar..barang mega..
aku menjadi badang dah..
seketika...rindu kat korang..sambil update entri arini :)

APA PLAN/ AKTIVITI KORANG HARI NI?

43 comments

rindu gak Yumida...
pindah umah eh....
selamat menjadi badang..hik hik..:)

wow..jd badang.. ada minum muntah jin ek.. heheheh

Pindah rumah ke..penat tu..tp badang kn kuat..hehe..

lamak x singgah ctok..busy sikit..hehe..mun ktk jd badang, kmk jadi housewife jak aritok..xda jalan2 mcm biasa..huhu..

bz nya kak yuyu. hehe
eh boleh panggil kak yuyu kaa nie? :)

wah badang jadi-jadian ni hehe..selamat berpindah rumah yer =)

woow... terserlah kekuatannya..

assalamualaikum yumida....alamak nasib baik jadi badang kuat apa...:)

Jadi kuat cam badang tak pa jgn makan tttuutttttt macam badang dah la hu hu...

Yumida tolong undi M kat sini. Tq..
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=470806702930088&set=a.470077823002976.115444.294357500575010&type=1&ref=nf

perghh..yumida bini badang ea..hikhik

hihihi..lepas ni turn cabut pokok halaman rumah saya pulak ye..hahaha.

Owhhh dpt bayangkan. Sbb hany sejak dh kawin 3thn ni 3kali pindah rumah.so blh bygkan la cmne penatnya pindah randah ni

Assalamualaikum Yumida

tentu hubby sayang....:)

badang tu bgus :D bole angkat berat2.

plan mlm nak nak g kenduri...

wahaha.. xdapat bayangkan yumida jd badang. penat kan pindah rumah. dah angkat barang nanti nak kemas lagi. huhu.. kalo dekat boleh gotong royong. :)

hahaha wowoowowow jadi badang!!! ape rahsia nye??ce cite ce cite?!!

hehe

tapi Allah lebih kuat tau.. just reminder. hehhe

http://pemudattbc.blogspot.com/2012/07/downloadustaz-zainol-asri-hj-ramli.html

wah pindah umah dia.
selamat berpindah ^^.

hahaha lawak da jak kartun ya..


mek tek dr pagi pey ptg ada seminar.. nang kepak alu jak.. esok pagi gik ada class.. huhu..

yes..slmt jd badang..hikhik..slmt berpindah..

dah alang2 jadi badang tu,meh tolong kita kemas umah sekli=p

pindah umah ker Yumida...pajak org ajerlah... tapi okey what skali skala berTUKARRR jadi badang gugirL

Aduh...ari minggu x nak wat keje nak berehat jek...hehehe....aci tak?

rindu yumida...selamat berpindah la hihi

rindu serindunya...hehe

selamat berpindah ye...

macam tu la kan... semuanya kita jugak yang buat akhirnya.

pindah rumah ke?
elok gak sebelum posa ni,
kalo bulan posa xlarat nk jd badang...hehehe

takmo angkat berat berat tau. bahaye ppuan angkat brg berat. ;)

haha..en hubby jadik apa pla na??

pehhhh,hai badang pompuan :P

pindah mana ni yumida?? badang betina la ni yer...hihi... boleh la mintak tlg yumida angkat2 brg bila deqla nk pindah umah nnti..deqla pun nk pindah jugak nnti...hihi :)

wah...
dasyat nih yumida bleh jd badang..
nti kalo ai nk [indah bleh mintak tlg 'badang' ni lah kan :)hehe

tak minta bantuan dari kawan2 dan sedara ker yumida?

telo: x...segan nk mtk org tolong...bersusah2 dhulu, bersenang lenang kemudian..hehe

Pindah rumah patutlah menyepi hihihi..Pindah rumah penat...

Che'èh telur, mengofferkn diri nmpk., yumida, telur tu nnti dtg jd fotografèr je. Ok kot, dia shoot aksi2 badang kamu..

*ampun pak*

adakah badang ini yg mkn muntah jin tuh..hehee..lama tak dengar cite badang, naseb ader yumida. tau jugak kisah badang..ahahaa

kuatnye,,mesti p gym selalu neh :)

badang ekk.erm kay slmt mengemas

untung jadi badang ni, semua kita buat sendiri..xperlu panggil org..hihi


EmoticonEmoticon