Hadiah Terkumpul

assalamualaikum & morning..
bersua kembali...selepas menyepi seminggu :)
tajuk cam gempak jer kan...ye ke....gempak ker???? hahaha
alhamdulillah..diri ini masih menerima hadiah drpd penaja/ sponsor..rezeki..syukur...
meh kita kongsi bersama moment2 sweet ni
wokeh...kali ni nk share hadiah yg aku terima & belom di publish lagi

HADIAH 1: TUDUNG SYRIA (From MK Liyana Boutique)

HADIAH 2: FRIDGE MAGNET & CHEESE POWDER (From wardahilmu.blogspot.com)

HADIAH 3: TOPUP RM5.00 (From shagcomot.com)

HADIAH 4: TUDUNG SAMRAH & ANAK TUDUNG (From MK Liyana Boutique)
 

5. Terpilih sebagai Pemenang untuk Segmen: 
SMART BLOGGER AWARD JUNE SEASON BY YUYU

6. PEMENANG SEGMENT TEAM FOLLOW BACK (From amercorner.com
- TEMPAT KE-3 -
Petikan ayat Hencek Amercorner, 
"Beliau berjaya memngut follower sebanyak 338 orang wow banyak tu :D 
hadiah dimenangi ialah topup rm10"

7. CARD BLOGGER PENGHARGAAN (From Amazing Blogging Group)

8. CARD BLOGGER PENGHARGAAN (From segmen...ermmm yg ni dh lupa)

 9. POSTCARD PENGHARGAAN (From sayurlemak.blogspot.com)

10. BANNER GIFT (From Mama Arina)


*thanks kpd penganjur & penaja hadiah..tengkiu tengkiu tengkiu :)

43 comments

tahniah tahniah....wah banyak giler....=)

Tahniah..murahnyer rzeki.. :)

Waa terserlah kegigihan sist larh ~ Congrates yaa:)

fuhh mmg bayak ni..hehe..bila dear nak wat contest plak..hehe

Tahniah2... byk hadiah di oleh ktk.. :D

bnyk nyer hadiah yumida...jeles nyue tgkk...eheheh..bertuah punya bdn :)

wahh.. tahniah2.. byk betol hadiah..itu la berkat rajin join segmen, contest, GA kan..

p/s : deqla dah mls nk sungguh2 join segmen amercorner tu.. sbb smpai sekrg hadiah topup deqla utk peserta sporting segmen dia seblm ni x kunjung tiba..kuciwa jugak..dah lama tau tunggu.. mls nk ingatkan byk2 kali!!

wahhh..byk hadiah!nk sikit....:-)

wah byk tu rezki. tahniah yek yumida!

wah murahnya rezeki..:)

tahniah dear..:)

tahniah bestnye..banyak dpt hadiah

jelous jelly titeww dibuatnya hehe

Wah banyak nye adiah...tahniah tahniah..blum ada rezeki lagi dapat hadiah dari bloger2 ni..hihiiii...

Sekali kumpul, banyaknyer ;)

Tahniah ye :D

banyaknya hadiah yumida dpt...rezeki tu..tahniah yer hihi

wow...banyak juga tu hadiahnya

wowwww.... banyaknya dapat hadiah... saya join apa2 tak pernah dapat... bukan rezeki... saya tertarik dengan kad tu...

wah..mmg murah rezekinya ni..tahniah Yumida :)

wah banyak nye hadiah dia. hehe. tahniah dear !

berkat rajin join kan.. syukur.. tahniah!! and welcome back!!!

wah !! tahniah sis !!
jom try yg ni plak :)
header anda comel?
nak menang hadiah menarik lebih rm220?
jom join !
http://aisyahhumaira99.blogspot.com/2012/07/contest-mega-2012-hazwan-hairy.html

byknya adiahhh..bestttt arrrr..

tahniahhhhhhhhhhh!!! banyak sangat! murah rezeki ekau ye yumida :P

Congrats... Murah rezeki Yumida...

banyaknya mennag n banyaknya hadiah.. tahniah :-)

wahhh..banyaknya.. minta segik..hihi

banyaknya hadiah yumida. mmg bertuah la ni. :)

byknyaaaa...yumida..FM tu cantiklahh.!
geram tgkk..!

banyak nya hadiahh..
rajin join contest ni taw hehe...
cheese powder lagi tu,, mahal nyerrrr hehe

perghhhhh. mmg terbaikkkkk. balik kg umum hadiah byk. huhu.

assalamualaikum yumida...banyak nyer dapat hadiah ...:)

tahniah yumida.bnyk gile hdiah kamu :)

kalau kita support orang, insya'Allah org akan support kita jugak kan~ :)

tahniah yumida...banyak betul hadiah terkumpul hihihi

wah.. bnyknye ... lega dah sampai pun...

perghhh ! banyaknye hadiah :))


EmoticonEmoticon