PENDAPAT MEREKA Cara Memujuk Pasangan yg MERAJUK


*Memohon korang utk VOTE aku

KLIK SINI utk VOTE: Segmen: I Love MyBlog Tamat!

Juz tinggalkan nombor undian aku iaitu 24 

di ruangan komen Segmen: I Love My Blog Tamat!

 Terima kasih :) Jasamu di kenang :)
************************************************************************************

KOMEN DARI MEREKA SEHINGGA JAM 2.00 PETANG -19/07/2012-
KOMEN MASIH LAGI DIBUKA...NAK TAMBAH PENDAPAT DIALU-ALUKAN
ESOK AKU AKAN SIAPKAN ENTRI KHAS..
BAGI TIPS MEMUJUK PASANGAN HASIL ILHAM KORANG...STAY TUNE  :)

Anisa Hang Tuah said...
diamkan aja nanti keadaan sejuk so dah okaylah tu mueheheh

 Chic Na said...
kalo dah bersalah tu mula2 mintak maaf la kan, pujuk2 sket. hehe.. kalo tak jalan jugak, buat xtau je. nanti dah cool dia mesti datang cari kita. ;)

 Cik Nur said...
pujuklah dengan ikhlas berkata-kata, bukan janji manis yeee...!
sebenarnya, nur xpandai nak pujuk2 ni..hihihi.

 nuha ahmad said...
selalunya saya biarkan je. dia sendiri pun blur kalau saya buat cm tu. dan akhirnya terpaksa lupakan je lah niat nak merajuk dia tuu :)

 Eza Boom Boom :) said...
selalunya kmk suka pujuk dengan buat lawak. Hahaha. Buat x tauk ka yang nya ya merajuk. Hehe. :D... kalau pasangan yang jenis cpt sejuk, okey lah.. hihi..

Natasha said...
care sy.. xde lah berkesan tp stakat ni, care ni la slalu sy guna pakai.. topapkan si dia guna cimb click.. haha.. then esok pagi dia tgok, dia akan senyum sendiri.<--yeke senyum? haha

 Si Matatajam said...
Kalau M bagi Si dia tu cool dulu baru la pujuk... Kalau pujuk org tgh marah mmg tak berkesan punya...makin teruk marahnya nanti...

 cendol said...
cakap kat dia
" awak awak jgn merajuk aku tak reti pujuk lah "
hahahahkk :P

 aReLaN said...
buat lawak bodo.hahaha...

 eimah siti said...
cik siti mmg tak pandai nak pujuk...heheh...

 Eca Dwinky Asha said...
dah malas nak layan lelaki klu dia merajuk...sbb kdg2 xpeduli pun kita merajuk ke x...hehehehehe..

Emma said...
errmmm.. fes, bg ja dia mknn febret dia n bg note skali yg bertulis, 'i'm sory n i luv u...'
muahahaha...

 Cik Aini said...
ermm
pujuk la dgn ayat manis + lawak2 ckit..kalo x jln jgk,kita je lah yg jln.hahahaha
belanja eskrim lah mesti dia cool blk.hehhehe

 anisalya said...
husben saya tak makan pujuk. ada msa pujuk. ada masa suruh anak2 je pujuk. boleh gitu?

 azievee said...
x suka memujuk dan di pujuk...lepas 3 hari semua nyer akan ok...hahaha

 eVa said...
ermm kmk xpande pujuk aie.. tp mun nak kakar buat biasa jak kmk haha.. sampey nya pun oke.. jaek x hahaha...

 iema said...
kalau iema , iema akan cari gaduh dengan dia sampai dia tak boleh nak kata apa dah . nanti mesti akan tergelak . then oke la nanti . tp kena tengok jugak orang yang nak di pujuk tu jenis macam mn . kalau panas baran better diamkan saja . huhu :)

 Arina Shamsul said...
belikan hadiah sesuatu yang dia suka :)..nanti sejuk la tu..hehehe.

 Che Rosliza Che mat said...
Kebiasaannya...pasangan kita merajuk nak bermanja untuk di pujuk hihihi

 nuyui a.k.a miss YUI said...
malu nk gtau tp nak gtau gak..haha..
selalu smbang dan akan kata
" senyumla.. ketawa..kan sweet gtu "
automatik lau dia ikut,semua spt biasa =)

 NAL said...
kadang2 pergaduhan itu akan menguatkan ikatan..

 Saya Disini said...
cutenye dia merajuk

 are_lin@yu said...
tahu tak pe..hehe

 dyabunga said...
kalau dya bersalah dya pujuk..tp kalau ngade2 nk merajuk xde masa dya nk pujuk

 |shuhadaothman|TM said...
masing-masing diam. dah rase mood ok baru tegur. hehe

 Karukord Jagau's said...
Si dia merajuk....cuma perlu ukirkan senyuman semanis senyuman Mr Bean :)

 Momo said...
tandah lok nya sejuk dirik cya.. dah lamak2 kit.. baruk kta kol/jumpa nya gik..kakya polah lawak.. mun sik belikan nya sesuatu yg nya suka as suprise.. mesti nya tersenyum balit.. -pengalaman diri sendiri- haha..

 Deqla manjew said...
slalunya deqla diamkan diri dulu..hope dye la yg pujok deqla dulu..hahaha..pas tu deqla ckp la baik2...wat lawak...smpt lagik tu..hihi...hubby pun bkn jenis suka majok la dear..cuma kdg2 dye mrh la kalo deqla buat sesuatu yg dye x suka..tp dye ckp bkn marah..NASIHATTTT katanya..hihi..deqla yg kuat majok berbanding hubby.. =)

 Tentang Kita said...
tak pernah dipujuk dan mememujuk....x dpt nak membantu

 ~Sweet Honesty~ said...
kalo pasangan majok, (khas tuk somi isteri), pura2 sakit kepala hmpir2 mok pengsan..mun dia sayang,dia picitla..mun sik, biar sama2 majok la..hohohoh

 Nurul Husna Mohd Hassan said...
buat lawak mungkin. tapi kalau tak gelak memang nak kena sekeh ni. hihi

 Deq's Qienz said...
sis u pun jgn majuk gan i jugak tau..i tak panday nak pujuk..ahakssss.

 syiela said...
pujuk sambil senyum2 pastu kalau tak jalan ai pulak yg merajuk :)

 jessforshort. said...
Do it with killer smile and apologise sincerely :) Harap2 lembutlah sikit ati nya. Hihi


meh kita berkongsi pandangan di KOTAK KOMEN BAWAH
macam mana tips korang nak pujuk pasangan
terbuka kpd yg sudah berkahwin, tunangan orang, berkapel..
yg still single pn dialu-alukan

16 comments

wah..mcm2 pendapat ni..seronok baca.hihih

Nak take note aje la..haha

hahaa jwpnku pling entah ke mana..cuma nak setuju etry sebelum ni..hehe..meh nk kngsi ckt ;-)

kalau salah tu trus ngku,ego kena trun..pstu pujuk plan2..time dia marah dgr ja dlu..pstu bru kita slow talk..;-)..yg pnting mntak maaf,pjuk jgn tak pjuk..haha

pendapat deqla?? tak dapat.. atau pendapatan ok takk? hahaha...

kalo deqla kan, mcm tu la..dah jelas lg nyata apa yg deqla komen tu.. =)

sebnrnya tak ssh kalo kita saling bertolak ansur..kalo masing2 panas masing2 nk majok habis sape nk pujok?? kuceng kot?? :p.. so, kena la beralah sikit..sweet tau bila kita ckp baik2 pas tu bila dye pun dah habis majok tu dye pun ckp baik2..pas tu pelok2..cium2..romntik2..bla..bla..bla..hahaha.. over pulak aku... (khs utk kekasih halal saja ya) =)

macam2 cara kan..

cuma paling penting dalam hubungan kekeluargaan ni kena ada give & take...

Bila sorang merajuk sorang kena pujuk.. Bila tak jalan.. biarkan dulu tunggu dia sejuk kang sambung balik. Yang merajuk pulak tak perlu la nak berlama2 merajuk pulak

senarai peserta bertuah RANDOM REVIEW VERSI GILA-GILA dah keluar =)

http://mksyahir.blogspot.com/2012/07/senarai-peserta-bertuah-random-review.html

hehehe..seronok baca...=)

mcm2 cr org memujuk yer...huhu..lain org..mmg lain caranya

sik sempat kmk nak komen entry nie tuk.minta maflah sik dpt nak vote ktk tek sbb kena block page ya.

hehe..sonok kedak komen owg bah..

kalau KA, ade aku kisah hehehe

macam2 cara menangani orang merajuk ni ye??hehhe

Lain orang lain cara mereka memujuk orang yg tengah merajuk ni kan...

boleh jadikan tips ni. hihi..

wow mcm2 pendapat diorang kasi hihihi


EmoticonEmoticon