Merasmikan Chatbox

morning..hope korang sentiasa sihat
aku nak buat pengumuman sikit
dengan ini....'aku merasmikan Chatbox'

korang leh refer sidebar sebelah tu..bawah button FOLLOWER
so senang sikit klo korang nak tinggal jejak
dah lama aku plan nak buat chatbox ni..baru tercapai hari ni..alhamdulillah

plan seterusnya, aku nak cantikkan kotak2 widget..especially bloglist tu
kasi line & warna..baru nampak cantik & kemas kannn
belum menjumpai tutorialnya lg
klo korang de sumber2 cantikkan kotak widget ni
sila tinggalkan link di kotak komen bwh ni
tengkiu :)
rasanya apa lg yg perlu aku kasi improve blog ni? 

28 comments

kasi dia kurungan ...kotak untuk widget...heheh..

Yeah, akhirnya ada jugak chatbox !

dapat jugak menjerit kat blog ni..
shouttttttttttttttttt.. :)

kmk mok jerit kat chatbox ktk lok.. Hihi. :)

akhirnya ye guna chatbox..

pasni senang sikit nak say hai.nnt nak letak jugak la.hehe...

assalamualaikum yumida...semakin cantik la blog ni moga berjaya...:)

salam, keja blogger especially blogger pompuan mmg suka yg cantik2..

dah testing dah..hehehe..salam 5 ramadhan dear ;-)

dolok guna chatbox, ndak alah2 problem..malas mok guna gik dah..huhu

dya dah pergi main loceng kt chatbox tu..lalalla~

saya rasa letak border je kot dekat widget tu..lebih kemas..yang ni pun ok dah..simple je..:)

ok dah tu..bo;eh menjerit di situ..hehehe

nyue pon da masuk test kat chatbox baru..eheehheheh....

blog yg cantik n kemas akan menarik minat reader utk terus dtg kan :)

anyway..blog ni rasanya dah cun dah..simple but nice :)

main jerit2 pulak lepas ni ye

yah... boleh ninggal jejak tok....

akak ni nama je ada chatbox tapi tak pernahnya nak guna. hehehe...

bley selalu tinggal jejak hihi

boleh jerit kat chatbox yumida..:)

hamboiii..dah pakai cbox baru ek..hehee jap nk gi rasmi gak la..hehee

waaahh..ada kotak sembang sudahh..senanglah lepas ni.. :)

wahh.. tak sabar nak rasmi. hehe.. lepas ni boleh la chatting. :)

salam

terbaik yumida. senang bw. :D

rajinnye mengedit blog..hehe~

senang nak tinggal jejak kalau dah ade chat box~ :)


EmoticonEmoticon