zap! zap! zap!


zap! zap! zap!
begitulah bunyi ketajaman gunting memotong rambutku

assalamualaikum & morning semuanya
arini nak buat main teka-teka
jawapan yg tepat & terpantas akan menerima gift (keychain) dari aku
hanya seorang pemenang sahaja dipilih..hehehe

SOALAN:
i. siapakah menggunting rambut aku?
ii. nyatakan lokasi / tempat aku bergunting rambut

CONTOH CARA MENULIS JAWAPAN:
i. bla bla bla
ii. lalalala....

*boleh jawab/ teka banyak kali tapi di ruangan komen yg berbeza

-tamat: Isnin 30/07/2012 (10.00 malam)

-SELAMAT MENEKA-
-SELAMAT BERPUASA-
-SALAM RAMADHAN KE-10 DARIKU UTK KALIAN SEMUA-

35 comments

tak pandai la nak teka.. :)

1-suami yumida yg potong
2-lokasi dirumah...


hahaha..teka jer lah..

Alamak...tak reti nak teka nieh...try jelah, hehe

1- pengunting rambut wanita
2-Salon

haha!ntahape2 YM teka..hehehe

Teka jgk laaa hehee
1) zentralverband des deutchen friseurhandwerks (sebab ade tulis kat pic tu)
2) kat rumah jer kot

Ntah betol ntah idak ler tu :-)

M teka..
1- yumida potong sendiri
2- kat umah yumida..

dalam kepala otak dah terpikir jawapan yg ni :-

1 - suami yumida
2 - kat umah

deqla mmg nk jwb yg ni.. tup2 ada yg dah jwb dulu.. tak tiru tau...

miss z nak teka juga hehehe..

miss z rasa

i. suami Yumida yang potong
ii. kat rumah je

ha... nak teka la ni ye...

1. suami
2. di bilik air di rumah sendiri.

meh nak cuba teka.

1) Suami akak sendiri
2) Di rumah kesayangan sendiri

=)

nak try jawab la..

i) emak yang potong
ii) kat rumah

Ramai dh jwb hubby ni, hurmmm try jawapan lain lah,,, walaupun rasanya tu jawapannya kot.

ì. Adik yumida
ìì. Belakang umah yumida

Gegegegege....

nak teka lah.
i- penggunting: hubby yumida
ii-lokasi: di halaman rumah (belakang)

hehe..

i) yg gunting rambut yumida adalah husband...hehhee

ii) lokasinya kat umah....betul ker??

1 - yumida potong sendiri
2- kat rumah,dalam bilik depan cermin..haha

1- Tukang Gunting Rambut
2- Kedai Gunting Rambut

orang yg kenan gunting.. :P

assalamualaikum yumida...mama cuba je jawab yer...

1-kat kedai gunting rambut la
2-tukang gunting rambut tu yg gunting

1. husband
2. kat laman rumah

chik as nak teka gak

1. Hencik somi yumida
2. Laman Belakang Umah @ Bilik Air

hehe..rmai jwb husband n kat rumah.sy nak ikut jwpan tu gak la..bole ke?hehehe....

i . laki yumida potongkan
ii . lokasinye bilik air

i.. orang kedey salon
ii.. sudah semestinya di salon..

heheheh

Assalam, Yumida dah potong rambut erk... nie persiapan tuk hari raya ker...?

i. akak Yumida
ii. dekat balkoni rumah yumida

i.suami yumida yg potongkan
ii.lokasi di belakang rumah yumida.. :)

gunting sendiri or by en hubby
dan mesti dalam bilik air rumah !

nak tekaaaaa

i)husband yumida yg potong sendiri
ii)kat rumah

p/s:-yumida akak akak nak nama, alamat yumida...emel kat akak okay purplewinky@gmail.com :)

i)husband ktk
ii)belakang dapur

kelak mok teka gik..lalalala

1)potong sendiri
2)dalam bilik air rumah

hahaha..

Adoyai... mcm ne nk jwb ek... Yumida pown ambo xkenal... klu merujuk kepada gambar ...
1. si pengunting rambut la yang gunting rambut yumida tu...
2. Klu tgk dalam gambar mcm tempat stage catwalk modelling je...
ntah la.. yang penting ambo follower #1642

yang tukang gunting rambut ahli keluarga awak.tempat di kampung/rumah

y mengunting en suami...
tempat gunting..di rumah kot...
hehe.. ye ke dop ni??

klu pun takdeeeee. susah nak teka. hehe.


EmoticonEmoticon