Hari Paling Kurang Berblogwalking


assalamualaikum & selamat berhari Jumaat
hari yg amat mulia
amat sesuai utk kita memotong kuku, janggut, menggunting rambut & etc
sedekah jangan di lupa :)
esok dah Sabtu, lusa Ahad..

bagi aku, weekend merupakan hari paling kurang aku berblogwalking
bukan kata offline...tapi aktiviti berblogging berkurangan sedikit
sebab....weekend masa utk???
masa utk bershopping, masa utk ke kenduri, masa utk beristirehat.. 
masa utk beromantis...ehem2..
yg couple lobing mobing tu confirm la bz mengedate...berdating!
single available pulak..buat apa erk? [________] SILA ISI TEMPAT KOSONG..haha
biasa klo weekend hanya ada 1 entri sahaja utk sehari

Korang pulak? Hari apa yg korang kurang berblogwalking?

40 comments

tempat kosong tu nak isi.... basuh baju, kemas umah dan masak...tulah keja org bujang trang tang tang bila cuti...=(

single available pulak buat keje kat umah ,takpon berjimba dengan sahabat2,hahaha....


hari yang paling malas bagi onie nak bw hari yang tade mood nak bw,hehe :P

sama la.. sabtu dan ahad jugak...sbb gunakan sebaiknya masa cuti utk beristirehat ataupun mengedate bersama incek hubby. =)

hari sabtu dan ahad juga..walaupun masih bujang, sabtu ahad adalah hari untuk bersama keluarga.. :)

sama lah kita... ntah kenapa nth... anyway.. selamat berweekend..

sama ngn ayu dear..ayu pn sebab tu jgkktp plg utama kt umah tak da intrnt..hehe

lately ney kurang berblogwalking. erk kira hari hari lah ae ? hehe

jumaat sabtu ahad kurang bw...tp hr ni mcm rajin pulak eheeeee

Jarang dah bw sekarang, exam dah dekat. Fuhh.

ibu jrg bw sbb line tenet slow...
yelahkn cpt2 sedekah,potong mn yg patut hikhikhik...

hari paling kurang selalunya hari paling bz di opis..hehehe selalunya kalu weekend mmg takdok entry sbb anak2 membantutkan keje nak berblog..hihihi

kat opis selalu bw..kat umah je takleh..jarang sangat sempat hehe

weekend kalau tak keluar, just dok rumah layan anak buah, tolong mak masak. hihi.. :)

betul 2, kalo hari minggu entri slow ja.

sama..hujung minggu juga untuk saya pijak supermarket dll..hihi

M ni tak dak hari tertentu...

Yeeeey.hjg minggu mmg saat plg keemasan utk sy.sbb sy blh dating dgn suami siang mlm.hihihi.happy weekend yea.;)

tmpt kosong tu tak tau nak isi ape...haha meluangkn mase ngan famili lah kot.hari plg kurang berbw ialah bile internet siputtttt

assalamualaikum yumida...hujung minggu la masa berehatkan paling kurang 2 n3...:)

betul2,
utk yg bekerja, weekwnd la nak rehat...beromantis kan...=)

ermm mggu bekerja kurang rasa mok BW.. lelah bekerja tek nak hehe..

weekend bok rajin kit BW.. coz byk rehat d rumah jak.. hehe..

weeknd xd keje memg rehat habis...ZZZzzzzzzzz...hehe

sejak bln july ni kurang BW...banyak pulak halnyer...huhu

hari-hari dah kurang bw dah....ngah bz sket...huhuhhh!!!!!rindu nak bw lelame cam dulu...x dapat...sob...sob...sob....

hari hari yang bz wuwuwuwu..

saya pun dh agak kurang jenjalan ni....hehehhee

ok la ya.. janji ada entry.. hehe



Hadiah menarik;
TEMPAT PERTAMA : Barang Sophie Paris bernilai RM50 dan ke bawah.

TEMPAT KEDUA : Barang Sophie Paris bernilai RM 25 dan ke bawah.

TEMPAT KETIGA : Barang Sophie Paris bernilai RM15 dan ke bawah.


Kalau sudi join segmen pertama ejulz k..
http://kampung-kameq.blogspot.com/2012/07/segmen-menangi-hadiah-sophie-paris.html

sama lah....takpe esok masih ada lagi hehehe

ejul: InsyaAllah akan di join kelak..makseh :)

saya sama je kot tiap-tiap hari..duk bujang, ni je la yg isi masa lapang saya..huhu~ :P

hehehe...sama le kita...tp cam gian la nak menulis...

kalo aku time2 kerja kat office kena siapkan smpai bwak blik umh la huhu

hari sabtu dan ahd juga..huhuhuhuhu

MM akan kurang berbelogwalk if kurang sihat or kehilangan mood.. So, takde hari2 teetentu.. Tengok mood & kesihatan.. Hehehhee.. ;)

ada masa2 mmg tak sempat nak BW. tapi selalunya cuba jugak utk jengah kawan2 walaupun tak kesemuanya.

beselah weekend ni org sibuk merenderkkkkk. hehe. ;)

Hari sabtu dan ahad aktiviti luar...lupakan berblog kejap hihihi

sm la kite sis, sy sibuk sgt mmg tak sempat nk BW :)

kmk xdakapel gik..sekian...sedih tok eh....=[


EmoticonEmoticon