Klik! Auwwww...Terkezut Mak...

Kawan-kawanku sekalian
Pic ni di ambik sendiri oleh aku sendiri
1st time in my life timbul perasaan asing dlm diri ini 
'Auwww...moment' 
Sepanjang diriku memegang camera


Berdasarkan persepsi korang
Apa yg korang leh simpulkan melihat pic sebegini?

44 comments

apaa yang pentingg..kerjaaasamaa.. betul x?? hihi

semut tu nak selamatkan binatang tu.hihi

kerengga membantu sang kumbang. Sangat baik hati. Hee. Ktk.. mek tolong ktk lepas mek habes final exam k. Hee. Or time gaps exam kmk 6 hari ya kelak. Iboh ktk binggung k. Remind me gik kelak..

dr mane kumbang tu dibwk? tersadai atas tali tu ke.. :D

Bertolong bantu dalam mencari rezeki

hahahaha... hidangan utk dipersembahkan kpd permaisuri.

>> dpt naik pangkat 4 ekor ni nanti jd hulu balang 4 penjuru

kerengga sedang menyelamatkan si kumbang...!

baiknya kerengga..!

kerjasama. walaupun berlainan spesis tp tetap tolong menolong. :)

bawa balik kumbang ke sarang semut lah..

walau berat mana pun bebanan tu tapi masih boleh dipikul jika ada semangat kerjasama macam semut2 ni laa walau kumbang tu berat tp leh jugak bawak balik ke sarang dengan bantuan dan kerjasama dari semut2 yang lain..

Itulah pentingnya kerjasama... Kerja yg berat pun rasa ringan...

owh....kerengga mmg sgt kuat
dan aku selalu sakat kerengga style begini hahahaha...tapi pakai batang kemuncup la..

ape yang penting ! kerjasamaaaa . hehehe :P

betul tu bak kata wonderpets..apa yg penting kerjasama..bagus sang semut..wlpn kecik..

erkkk mun tergugok binatang ya cmne mok mkn? Hihi..

kumbang tu kena kenduri le pas ni...hehe

tag kamu utk join http://www.akmarwati.com/2012/06/awesome-giveaway-by-us.html

kerjasama akan membuahkan hasil. berat sama dipikul.

salam kenal ye...

mohon nak copy gambaq nir

kebesaran Allah.Subbna Allah

Assalam, Yumida... klik jer button "Submit Artikel Anda" lepas tu dia akan suruh login gunakan facebook atau twitter... pilihlah antara satu... kalau saya, saya gunakan akaun facebook jer... Lepastu kau benarkan saja aplikasi tu dan kau bolehlah submit artikal seberapa banyak yg kau nak...

Itula kekuatan semut hasil dr kekuasaan Tuhan ;)

kerjasama dlm berpasukan hikhikhik....berat sm dipikul ringan sama dijinjing :))

wonderpet.wonderpet..kami datang mbantu haiwan dalam kesusahan..lalalaa♫♫♫ tlg smbug ya mida..hehee

p/s : mida geng tropong jugak kew??best la..

naim: wokeh

ikmal: thanks..nanti akan di explore

Gigihnyer sang kerengga carik rezeki.Yang kecik tak semestinya takleh tumpaskan yang besar kalau berkerjasama.Rajin betul la spesis semut nih.:)

wp mempunyai bdn yg kecik tp tetap dpt mengalahkan yg bsr jika ada muafakat di antaranye...kan..

***moga berjaya cik semut tu utk menarik cik kumbang...^^

yohhh..
jgn ingat kecik2 cili api xkuat ahahaha

semut serangga hebat.. semut kerengga kan.. sakit woo kalau kene gigit.. kalau gigit kat mata mak ai.. pedih bangat sebab die kencing sekali.. sob3x.. nangis..

yumida itu semut arini makan BESAR !!!!

cantik tali tu..hehehe..

berat sama dipikul, ringan sama di jinjing.

eh betul ke peribahasa nie?haha..

yang berat sama dipikul, yang ringan sama dijinjing :)

kerjasama..semut tuh pasni uat kenduri ramai2 hahaha

kumbang yg besar tu pun boleh jadi ringan jika ada kerjasama...elok ikut cara semut nih..."apa yg penting, muafakat membawa berkat"

kerjasama membawa kejayaan

ohsemmmm! walaupun kecik, tapi bile ramai, boleh je achieve seseuatu yg besor. ;)

neh nak slamatkan kumbang ker???atau kerengga dapat makan besar??heheheh...kesimpulannye janganlah makan kumbang...keh..keh..keh...(merapu dah)

Kais pagi makan gula, kais petang makan kumbang... Horeayyyy!!

bersatu kita teguh..
bercerai kita roboh..

bersatu kita mengangkat..
bercerai kita lapar.. hehehe

apa yg penting.............kerjasama

camera yg mantap.. haha

semut jg yg rajin kan..
kecik2 dpt gak terangkat sang kumbang...
apa yg pnting??!!

kerjaaaasaaaama

baiknya semut nulung..mmg terbaik gambar nie


EmoticonEmoticon