Beli Rexona dapat percuma pelembap Vaseline

Rexona, jenama terunggul deodorant. Penghilang bau badan, memberi keselesaan ketika beramah mesra dengan orang sekeliling. Apa akan jadi jika tiada penggunaan deodorant? Masam! Bau hangit, bau peluh. Sure menimbulkan rasa kurang selesa orang lain untuk berada berhampiran dengan kita. Nah..belilah deodorant yang ada di kedai. Tak mahal pun. Untuk Rexona, u olls boleh dapatkannya dengan harga RM5.90.

Beli Rexona dapat percuma pelembap Vaseline, harga rexona, kelebihan rexona, moisturiser vaseline
 Rexona Women Shower Clean
Harga Rexona: RM5.90

 Beli Rexona dapat percuma pelembap Vaseline, harga rexona, kelebihan rexona, moisturiser vaseline
Dapat percuma pelembap Vaseline (moisturiser Vaseline) 25 ml

Kelebihan penggunaan deodorant Rexona:
1. Long lasting shower fresh feeling
2. All day long lasting dryness protection
3. Energizing shower fresh scent

Part free ni memang aku nombor 1. Galak je mata mencari pek promosi. Untung! Pembelian yang berbaloi-baloi! Nak tahu senarai barang yang aku pernah beli dan dapat barangan free. Meh layan kat bawah:

20 comments

sy pn suke cri yg free gk hehe

alahai comelnya si vaseline kecik ni

hehe.. best kalo dpt free gift...

Lya pun pgguna rexona juga wangi

Assalamualaikum yangg, wahh bagus ni. penjimatan berganda. hehhe sheila pakai nivea.. hihiii

sama la akak pun suka kalau yg dpt free gift yg bbaloi.. banyak brg free gift kat umah.. hehehe..

p/s Yumida akak tag untuk Ga nih http://izzeyda.blogspot.com/2014/08/mini-merdeka-giveaway.html

untung la kan..akak suka kalau beli barang yang ada hadiah...hehe.buat koleksi

best tu ada hadiah sekali...

p/s : Salam. Terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #7. (^_^). Blog ini telah tersenarai di http://www.mialiana.com/2014/08/senarai-url-blog-7.html

Akak pun guna rexona ja tapi kalau bab free sapa yang nak tolak kan...

hahaha! bab free tu mmglah sape pon kalau bole xnak terlepas pandang kan :P

Best kan kalau dapat free gift... Hari tu beli minyak wangi dia bagi lotion free... Huhu, bagi dekat my mom je la..

saya suka beli barang kalau dapat free ni...

bnyk na juak dpt free.. hehe

hehe syok nya..beli brg dpt brg free..sy pun mau! :D

dah lama tak pakai rexona...sbb pakai nivea..huhu


EmoticonEmoticon