Beli colgate dapat free mug Boboi Boy

Ubat gigi yang kami guna sekarang ialah colgate. Bagi aku, colgate merupakan ubat gigi terbaik! Pasal..nafas akan kekal segar sekitar tempoh 12 jam. Kalau tengok iklan kat tv, memang banyak promosi tentang kelebihan ubat gigi colgate. Colgate telah dibukti secara klinikal untuk menguatkan gigi dan memperbaiki bahagian enamel yang lemah.

Beli colgate dapat free mug Boboi Boy, harga colgate, kepentingan colgate, free gift colgate
Colgate
Perlindungan kerosakan gigi maksimum
#1 brand recommended by dentist
Harga colgate: RM14.80
Berat colgate: 250g x 2

Jika dibandingkan harga ubat gigi colgate dengan yang lain, colgate agak mahal sedikit. Tetapi penggunaannya berbaloi!

Kelebihan colgate:

-rasa pudina colgate hebat menyegarkan nafas
-formula unik colgate menentang kerosakan gigi dan akar gigi terdedah
-kalsium dan rumusan fluorida colgate aktif menguatkan gigi
-gigi lebih putih dengan penggunaan colgate

Sebab tambahan mengapa aku memilih colgate. Pasal….dapat barangan free! Kalau dilihat pada kotak colgate ni, hadiah dia merupakan bekas air.

Beli colgate dapat free mug Boboi Boy
Ayat menggoda jiwa dan raga: Koleksi 4 bekas air 3D untuk dikumpul sementara stok masih ada. Tetapi memandangkan stok dah habis so, hadiahnya ditukar ke barangan lain.

Beli colgate dapat free mug Boboi Boy, harga colgate, kepentingan colgate, free gift colgate
View mug dari kanan

Beli colgate dapat free mug Boboi Boy, harga colgate, kepentingan colgate, free gift colgate
View mug dari kiri

Free gift dari colgate. Dapat mug Boboi Boy. Yey! At least ada la jugak barangan free kan. Berbaloi-baloi!

18 comments

ala, bekas air tu dh abis ker? baru ingat nk bg kt anak2..

ahahha, dah ada dah mug neee

wah ramailah yang bebudak yang sibuk suruh parents beli colgate nanti ni...he he he...

Wahh... cantik mug. Klu anak2 tengok mesti kena paksa beli ni hehee.. :D

Manarik sungguh mug tu! Tapi stok ubat gigi banyak lagi ler...

assalamualaikum yumida...lepas ni mesti ramai yg gunakn colgate...:)

comel ny mug !!! fuyooo.. bbaloii free mug ni

mug yang berbaloi dijadikan koleksi

hahaha..teringat housemate husna, diorang kalau beli stok konfem nak yg ada free gift..:)

hehe.. comell2 ! berbaloii.. untung dpt free gift ~~ hehe

Yumida ada link error di anchor text colgate yg pertama.

thanks adib. yumida dah betulkan td. mcm mn blh tersalah link..hadoi

mcm ada rupa mug tok kat dapur.. hee

penah bli jgk ms tuh free gift pinggan..cantik jgk gambar angry bird..


EmoticonEmoticon