Baju Kebaya Nyonya – mu tunggu aku pakai!

Alhamdulillah, rezeki menjoinkan diri dalam giveaway yang dianjurkan oleh usahawan butik online. Yumida dapat tempat pertama dalam giveaway ni. Hadiahnya sehelai baju kebaya nyonya berserta kain. Horrey! Alhamdulillah..syukur…rezeki.

Berbicara pasal baju kebaya nyonya, sejujurnya aku tak pernah memiliki baju kebaya nyonya sepanjang hidupku. Baju kebaya pernah, tu pun ada 2 pasang, dipakai masa sekolah menengah dulu. Sekarang, juz pakai baju kurung moden dan kurung biasa je.
Baju Kebaya Nyonya – mu tunggu aku pakai!
Tengok sulaman kat kebaya nyonya ni memang cantik! Halus pembuatannya. Berkualiti! Excited nak tunggu kebaya nyonya ni datang. Nak tengok secara live, depan mata. Lagi syok, boleh pakai untuk beraya ni. Masih lagi Raya tau, sebulan tempohnya.

Lokasi:
Butik Izzlegacy terletak di The Atmosphere, Seri Kembangan

Untuk melihat produk-produk di Izzlegacy Boutique, korang boleh layari laman web rasmi Izzlegacy Boutique dengan klik pada link berikut: http://www.izzlegacy.com

Page Butik Izzlegacy:

Terima kasih tuan penganjur, terima kasih rakan blogger yang bertandang hari ni. Salam Syawal… SELAMAT HARI RAYA…

16 comments

bertuahnya dapat bj untuk beraya la nanti hehe

wah bertuahnya Yumida..apapun tahniah..boleh la pakai untuk beraya nanti..

wah wah beraya sakan kak yumida

tahniah yumida..cantik kebaya nyonya tu..

tu dia....
mmg untung raya kali ni.
congrat yumida.

shark dh tukar domain.
www.ceritashark.com

uiii menariknya ...
tggu lagi 100 ari akan ku cari ini baju ...

Cantiknyerrr .Bertuah badan dapat kebaya nyonya..
Mesti comel kan .

Kebaya Nyonya semestinyerr TERBAIK !!!

pergh.untung kak yumi.hehehe

Cantiknyer baju kebaya tu,untungnyer adik..

Tahniah.. Bestnya dpt kebaya.. Bergaya dihariraya la ye.. :)

Kebaya Nyonya ...hehehe dulu2 mak kak lya pon ada tapi sekarang tak tahu dah kemana baju tu hilang huhuhu


EmoticonEmoticon