Pemenang Segmen Ringkas Duit Raya

Alhamdulillah, Segmen Ringkas Duit Raya telah pun berakhir pada 2 Ogos 2014. Terima kasih pada semua atas kesudian membantu klik ‘not spam’ pada url blog Yumida di Facebook. So far, hasil eksperimen klik ‘not spam’ takde effect. Still sama macam dulu. Hmmm..takpe..biarkan je la. Asalkan dah diusahakan ikhtiarnya.

Sebanyak 114 calon peserta yang bakal dinobatkan sebagai pemenang bertuah. Pemilihan pemenang ditentukan oleh random.org. Nak lihat nombor penyertaan anda, KLIK SINI. Now, jom beralih mencari pemenang bertuah. Jengjengjeng……

Pemenang Segmen Ringkas Duit Raya
  
Duit Raya + Fridge magnet London
Peserta 112 - http://www.syuhadasalleh.my/

Duit Raya + Mini sling bag (kids)
Peserta 66 - http://norulrahim.blogspot.com/

Duit Raya + Keychain England
Peserta 33 - http://akifimtiyaz3.blogspot.com/

Tahniah diucapkan!!!

Diminta pemenang untuk menghantar details merangkumi nama penuh, alamat, nombor telefon dan url blog ke facebook Yumida. Tahniah sekali lagi. Buat rakan-rakan yang telah support segmen ni, Yumida ucapkan berbanyak terima kasih. SELAMAT HARI RAYA tau…

27 comments

assalammualaikum.. selmat hari raya sis.. Zara dahh balek ! =D

tahniah semua lya baru smpt bw cne

tahniah semua..huhuhu..tak tersenarai..

Alhamdulillah..mekasih yumida!
tahniah jgk yg lain!

congrate buat pemenang2 :-)..

wah kak lya menang tu.. terbaik la.. :)

Alhamdulillah menang jugak hehhehe ..Thanks Yumida !!!
Tahniah semua yang telah berjaya ..

tahniah semua :D
Anda memang hebat !!

Wahh..tahniah kepada yang menang..

Tahniah kpd semua pemenang... :)

Tahniah buat semua pemenang.. :)


EmoticonEmoticon