Siaran Astro Free Untuk 3 Hari

Wooo! Nganga mulut baca. Baru je terbaca kat FB tadi yang Astro nak kasi channel free selama 3 hari. Bermula 29hb (jam 6 petang) sampai 1 September (jam 11.59 malam). Terbaik la! Bagus la kan, aritu tak dapat tengok beberapa channel, siaran terganggu. Tetibe pihak Astro nak suruh kita merasa semua channel untuk tengok. Tengok free!


Siaran Astro Free Untuk 3 Hari

Tak sabar nak balik rumah Sabtu ni. Nak record citer banyak-banyak! Especially aku peminat channel 732. Best! Ala-ala forensik gitu: CI (Crime Investigation).

Siaran Astro Free Untuk 3 Hari, pelanggan astro

Tersenyum bila baca komen mereka kat FB. Mencuit hati. Aah kan, kalau kasi Astro First free syoknye! Part bil tu pun sama gak, makin meningkat je angkanya. Kan bez kalau ada rebat Astro. Senyum sokmo langgan Astro. Apa pun dengan 3 hari ni pun dah rasa bersyukur sangat. Orang dah kasi tengok free, tengok je la. Kang ada yang kata citer ulang tayang. Hikhik..membebel je.. Bersyukur la…

Bersiap sedialah u olls semua depan tv arini start 6 petang. Channel free!!!

16 comments

erm, konfirm semua berebut nak tengok channel masing2 kan...

baguslah Astro nak buat cenggini, kalau tak asik rugi kat belah penonton je, tak de belas kesian. Buat camni, at least kurang sikit kemarahan penonton. Tapi ini salah satu cara pengiklanan diorg jugak..hehehe, sambil menyelam sambil minum air

Assalamualaikum yanggg, hehehe bil melambung tinggi. tak sabar nak unsubsribe. stress tengok bil je. hahahaha

fuyooo...tak sabr nak balik kg yuhuuu

Bestnya.. yeay (sorakan tak bersemangat) haha..

<-- orang yang tak ada Astro ^^"


EmoticonEmoticon