Beli Teh Lipton Dapat PERCUMA Bekas Lipton

Memandangkan teh kat rumah dah habis, so aku dan hb decide nak beli barangan dapur berserta teh uncang kat supermarket. Mengapa mesti teh uncang? Coz teh uncang lebih mudah disediakan. Tak perlu sukatan. Juz taruk berapa uncang yang kita nak bergantung pada jumlah air yang kita nak buat.

Serbuk teh pun boleh gak beli. Pembelian serbuk teh lebih menjimatkan berbanding teh uncang. Banyak! Lagipun serbuk teh dijual pada harga lebih rendah berbanding teh uncang. Tapi aku prefer teh uncang, coz macam yang aku cakap kat atas, penyediaan teh uncang lebih mudah.

Beli Teh Lipton Dapat PERCUMA Bekas Lipton, Uncang teko teh Lipton Harga: RM8.90 Jumlah teh uncang: 80 uncang teko Percuma bekas Lipton, Lipton adunan teh berkualiti! Hanya pucuk-pucuk daun teh yang berkualiti tinggi dipilih untuk adunan teh antarabangsa dalam uncang teko teh Lipton. Setiap teko the menawarkan hirupan yang segar, keenakan rasa serta aroma istimewa yang menawan selera. Dengan teknologi penapis T-MAX, hasil rendaman teh Lipton lebih sempurna dengan kepekatan yang hebat, warna perang keemasan, lain daripada teh biasa.
Uncang teko teh Lipton
Harga: RM8.90
Jumlah teh uncang: 80 uncang teko
Percuma bekas Lipton

Part percuma tu yang bikin hati geram nak beli. Murah u olls! Aku dan hb dah bandingkan harga teh uncang lain yang jenis peket tu. Untuk 80 uncang teko, tanpa promosi free bekas Lipton, harga dijual RM8.00. Memandangkan ada promosi, pemberian percuma bekas Lipton so harganya dijual pada RM8.90. Memang berbaloi untuk dibeli! Free! Free! Free!

Beli Teh Lipton Dapat PERCUMA Bekas Lipton, Uncang teko teh Lipton Harga: RM8.90 Jumlah teh uncang: 80 uncang teko Percuma bekas Lipton, Lipton adunan teh berkualiti! Hanya pucuk-pucuk daun teh yang berkualiti tinggi dipilih untuk adunan teh antarabangsa dalam uncang teko teh Lipton. Setiap teko the menawarkan hirupan yang segar, keenakan rasa serta aroma istimewa yang menawan selera. Dengan teknologi penapis T-MAX, hasil rendaman teh Lipton lebih sempurna dengan kepekatan yang hebat, warna perang keemasan, lain daripada teh biasa.

Lipton adunan teh berkualiti!
Hanya pucuk-pucuk daun teh yang berkualiti tinggi dipilih untuk adunan teh antarabangsa dalam uncang teko teh Lipton. Setiap teko the menawarkan hirupan yang segar, keenakan rasa serta aroma istimewa yang menawan selera.

Dengan teknologi penapis T-MAX, hasil rendaman teh Lipton lebih sempurna dengan kepekatan yang hebat, warna perang keemasan, lain daripada teh biasa.

Uncang teko teh Lipton, senang disediakan dan pilihan tepat untuk rasa teh hebat. Ia juga sesuai bagi the-O dan teh tarik.

22 comments

cntiknya bekas.
kat mana beli.. hihi.
sbb x semua tempat kot ada promosi gini
kurang minum teh.tpi gigih nk colect bekas.. apa pon tak boleh

Ooo... nak krne cari ni buat stok hari raya... heheheh

Lipton kesukaan mama. Tanya sedapkan

Lipton kesukaan mama. Tanya sedapkan

This comment has been removed by a blog administrator.

Bab ada bekas free ni, memang saya gemar...gemar kumpul...hehehe

dah lama tak minum teh.. nak puasa nie nak kene beli la..

same la kite..suka part yg brg free tu..haha

hehehe..suka benar brg yg ada free gift nih..tp kureng skit minum teh, sbb angin..anak2 minum laa..apapn mmg bbaloi laa xpyh pikir nak simpan dlm tepawe mn dh..

akak suka cari yang ada free gift..

eh, free berbaloi ni ...xjmpe lak td..beli biasa je sbb jarang2 nk mnum teo :)

Kyus beli xde percuma bekas pun! Uwaaaa....

kat supermarket sing kwong di sibu
aah asal free je terus tergoda
bekas tu blh guna taruk mcm2 kan

Untunglah... boleh buat simpan brg2 lain.. :)

Kalau zumal, selalu beli Lipton uncang untuk cawan jer...


EmoticonEmoticon