Akademi Fantasia 2014

Akademi Fantasia (AF 2014) bakal kembali! Ada sesiapa tengok ujibakat AF 2014 kat tv? Macam-macam ragam timbul. Ada yang suaranya ok, merdu, tak kurang ada jugak yang menggelikan hati.

Dikhabarkan kemungkinan program tv terbaru Akademi Fantasia 2014 bakal disiarkan bulan September nanti. Ujibakat Akademi Fantasia 2014 telah pun dibuat bulan Jun lepas. So, sesiapa yang terlepas nak ke ujibakat AF 2014, melepas la… Try next year lagi erk.

Akademi Fantasia 2014, AF musim 2, Zizan Razak pengacara konsert AF 2014, Jihan Muse pengacara diari AF 2014, tenaga pengajar AF 2014, Konsert AF 2014, Diari AF 2014, Kapsul AF 2014, ujibakat AF 2014

Bagi yang ingin mengikuti perkembangan terbaru Akademi Fantasia 2014. Layari:
Website: http://www.af.com.my   
Page Akademi Fantasia 2014: https://www.facebook.com/AkademiFantasia
Konsert AF 2014: Bermula 7 September 2014, setiap Ahad, 9 malam, saluran 104, 105 & 135
Diari AF 2014: Bermula 1 September 2014, Isnin hingga Jumaat, 9 malam, saluran 104, 105 & 135
Kapsul AF 2014: Isnin hingga Jumaat, 7.30 malam, saluran 104

Program tv: Akademi Fantasia 2014
Rancangan realiti yang memberi inspirasi, aspirasi serta hiburan daripada peserta di Akademi. Rancangan ini direka khusus untuk membentuk peserta menjadi bintang dalam persekitaran hiburan-akademik. Ia juga dirangka khas menyemai nilai-nilai murni serta memberikan inspirasi dengan memupuk sikap keterbukaan, kebanggaan, keazaman dan melangkaui diri sendiri.

Pengacara Konsert Akademi Fantasia AF 2014
Zizan Razak

Pengacara Diari Akademi Fantasia AF 2014
Jihan Muse

Tenaga Pengajar Akademi Fantasia AF 2014
Fatimah Abu Bakar
 Linda Jasmine
 Marlia Musa
Siti Hajar 

Sama-sama kita saksikan persembahan peserta Akademi Fantasia 2014 nanti. Excited!

10 comments

Kmk suka tgk ujibakat nya. Lawakkkkk ;D hahahaha

haha..sokong2. ujibakat af 2014 ya..macam2bakat keluar

Mencuit hati bila tengok kapsul af..

http://ezawarna-warnakehidupan-etuza.blogspot.com/ AF satu ledakan bertambahnya artis terkenal di malaysia..

Makin bertambahlah artis nanti.. apapun kalau nama ujibakat memang macam-macam kerenah ada..

Assalamualaikum dan salam singgah malam dik Yumida...suka nnton kapsul Af 2014...sb mcm2 ragam...kelakar hbis..hehe..

Ada tengok ujibakat AF yang duk siar kat astro ni. Lawka je. Macam2 ragam. Geli hati pulak kita yg menengoknya. Pape pun, goodluck la pada dorang semua..

Dah buang ASTRO hehehe .........


EmoticonEmoticon