Tudung Halfmoon Labuh Murah Online

Shawl Halfmoon Labuh Murah Online Shah Alam Kuala Lumpur


Assalamu'alaikum Wrmbth, Koleksi Tudung halfmoon labuh terkini kini kembali di Kedai Tudung dan Jubah kami



Tudung halfmoon labuh online 6

Harga shawl yang murah dan fesyen tudung  yang menutup aurat memang pilihan muslimah moden kan 

Sebelum ini kami ada review Tudung labuh Online Terkini 2014 (KLIK SINI) keluaran Tudung Nur 



Tudung Halfmoon labuh shawl helwa
Shawl halfmoon dari tudung nur juga cantik


CARA PAKAI TUDUNG HALFMOON LABUH


Mudah saja pakai tudung halfmoon ni. Macam macam cara ada.

Ini salah satu contoh lagi memakai shawl halfmoon labuh




Boleh gunakan apa apa jenama shawl labuh, sopan dan kemas kan.


CARA PAKAI SHAWL LABUH DIERRA 

Dibawah ini kami sediakan tutorial langkah demi langkah untuk cik puan semua.

Ikut sahaja. Mudah dan pantas.

tutorial cara memakai shawl halfmoon labuh inspirasihana


KOLEKSI TUDUNG HALFMOON LABUH 

Tudung shawl labuh ini didatangkan warna warna ceria dan selesa di pakai.


Setiap helai Tudung halfmoon ini dapat digayakan dengan pelbagai cara.
Memang sesuai untuk muslimah yang suka bergaya

Tudung Nur Jauhari 5
Tudung Nur Jauhari 9

Tudung Nur Jauhari 8

Contohnya tudung jauhari diatas.. Kombinasi warna yang menarik dapat disesuaikan dengan pelbagai jubah. Ini memudahkan cik puan semula membuat padanan dengan busana muslimah seperti jubah dan baju kurung.

Sesuai digayakan ke tempat kerja, pejabat dan sebarang aktiviti rasmi dan tak rasmi.


Tudung Nur Kasturi Labuh Jun 201419
Banyak lagi rekaan tudung labuh menarik, contohnya seperti Fesyen Tudung Muslimah Kasturi KLIK SINI

Tudung Nur Kasturi Labuh Jun 201408
Tudung Nur Kasturi Labuh Jun 201409
Koleksi tudung labuh kasturi

REKAAN TUDUNG HALFMOON LABUH

Ini salah satu koleksi tudung muslimah terkini dari Inspirasihan.

♥ Tudung halfmoon labuh yang cantik
♥ Dari material chiffon yang lembut & selesa
♥ Tampil dengan 10 warna pilihan yang fresh & terkini
♥ Shawl halfmoon plain gabungan 2 warna 
♥ Sesuai digayakan untuk sebarang majlis
♥ Sesuai untuk semua peringkat umur
♥ Boleh digayakan bersama inner soft atau hard awning
Macam macam warna ada


shawl halfmoon labuh online 1
Merah dah hijau
shawl halfmoon labuh online 2
Coklat dan Putih
shawl halfmoon labuh online 3
Shawl labuh Unggu dan Kuning
shawl halfmoon labuh online 4
Shawl Labuh Halfmoon Berwarna Biru Tua Dan Biru Cair
shawl halfmoon labuh online 5
Tudung Halfmoon Hijau cair dan Pink
Dan banyak lagi warna lain. 

Kain Fabrik Chiffon sering menjadi pilihan bahan mentah untuk tudung dan pakaian kerana ianya selesa dan mudah digayakan

Chiffon membolehkan cahaya boleh menembusinya dan ianya kelihatan seperti jaring.

Ini kerana tenunan kainnya yang agak renggang.


Ini memudahkan pengudaraan.. Tapi pada masa yang sama agak jarang. Jadi mesti dipadankan dengan kain lain untuk menutup aurat



Antara kelebihan lain Tudung Shawl Halfmoon Chiffon ialah



  1. Teksturnya yang lembut, beralun dan ringan menyebabkan ia boleh dipakai lebih lama.
  2. Sesuai  dengan cuaca panas dan lembab dan pengudaraan yang baik
  3. Chiffon sesuai dibuat pakaian tradisional dan moden.  Oleh kerana sifatnya yang tembus cahaya (transperent) biasanya chiffon dilapisi dengan kain pelapik (lining) sama ada dari kain satin atau kain lapisan dalam yang lain.
  4. Menjadikan pemakainya tampil hebat dan bergaya. Anggun dan terserlah personalitinya.

Pemilihan fabrik kain yang sesuai untuk tudung halfmoon labuh ini membantu muslimah tampil yakin dan selesa setiap masa.



Masalah tidak selesa memakai tudung dapat dikurangkan.



Semua selendang tudung dan shawl di kedai online kami insyaallah patuh syariah.



Memenuhi syarat yang termaktub didalam ayat ini



"Wahai Nabi, suruhlah isteri-isterimu dan anak-anak perempuanmu serta perempuan-perempuan yang beriman, supaya melabuhkan pakaiannya bagi menutup seluruh tubuhnya (semasa mereka keluar);

cara yang demikian lebih sesuai untuk mereka dikenal (sebagai perempuan yang baik-baik) maka dengan itu mereka tidak diganggu.

Dan (ingatlah) Allah adalah Maha Pengampun, lagi Maha Mengasihani." (Surah Al-Ahzab:59)

Ya, Saiz shawl half moon dierra ini labuh sehingga menutup bahagian dada dan menutup tubuh dengan sempurna.

Sebaik baik perhiasan didunia adalah wanita solehah. 

Selain shawl ini, terdapat juga tudung shawl keluaran tudung nur yang cantik dan labuh.

shawl labuh tudung nur helwa

tudung seendang labuh helwa

SELENDANG LABUH HELWA UNTUK MUSLIMAH KLIK SINI

Bagi tempahan Tudung Halfmoon Labuh yang murah. Pembelian online amat di galakkan. Jimat masa dan tenaga. SMS atau WHATSAPP:
MAZNI AZMI: 019-2653791

21 comments

Assalamualaikum dan salam singgah tengahari...cantik dan labu...

cantik dan labuh . Tudung Nur memang tudung bidang 60 .

Jom join ;)
http://sallyyatiey.blogspot.com/2014/08/giveaway-saya-nak-poskad-dari-moscow.html

Cantik cantik kan tudung halfmoon labuh ni.

cantik tudung nih.. Yumida, akak tag ya utk segmen

http://izzeyda.blogspot.com/2014/08/giveaway-saya-nak-poskad-dari-moscow.html

Cantik..suka combination color dia..

chiffon dia nampak flowy sangat...labuh la best...aishhh...kena tunggu gaji ni :P

Assalamualaikum kami juga ada menjual wide shawl yg labuh dgn harga yg menarik. Pelbagai material cotton, chiffon, crepe. Juga ada Tshirt Muslimah yg manis, inner tudung warna warni. Jemput singgah www.wafaswear.blogspot.com


EmoticonEmoticon