Vee Spray Penyelesai Masalah Keputihan

Alhamdulillah diberi peluang untuk mereview produk Vee Spray. Rasa teruja sangat dapat merasai pengalaman menggunakan Vee Spray. Sebagai seorang wanita, kita takkan terlepas dari masalah keputihan. Ada kalanya membuatkan kita rasa tidak senang, tidak selesa dengan kehadiran bau yang kurang menyenangkan. Terbaru…produk keluaran Legacy Secret iaitu Vee Spray merupakan penawar kepada masalah keputihan.

Testimoni Vee Spray produk Harum Malam, Vee Spray murah, kelebihan Vee Spray, cara beli Vee Spray, review Vee Spray, harga Vee Spray, kandungan Vee Spray
Menerima 2 botol Vee Spray yang setiap satunya mengandungi 30ml

Info Vee Spray
Vee Spray membantu melindungi keintiman wanita dari bau yang kurang menyenangkan dan membantu mengimbangi PH balance di bahagian tersebut. Vee Spray sesuai digunakan buat semua golongan wanita, sama ada yang masih single, anak dara ataupun wanita yang telah berkahwin.

Testimoni Vee Spray produk Harum Malam, Vee Spray murah, kelebihan Vee Spray, cara beli Vee Spray, review Vee Spray, harga Vee Spray, kandungan Vee Spray
Vee Spray menyelesaikan masalah keputihan wanita

Cara menggunakan Vee Spray by Harum Malam:
Goncang terlebih dahulu. Semburkan ke seluruh permukaan faraj terutama di bahagian v wanita. Guna 2 kali sehari, untuk pagi dan malam. 30ml 1 botol mencukupi digunakan untuk 70 kali pemakaian.

Kelebihan Vee Spray
Vee Spray by Harum Malam berfungsi untuk:
-Membersihkan bahagian v wanita
-Menghilangkan bau kurang menyenangkan
-Mengurangkan keputihan
-Mengurangkan lendir berlebihan
-Membuat bahagian v rapat dan ketat
-Membuatkan v kelihatan pinkish dan gebu

Banyak manfaat menerusi produk Vee Spray ni. Sure ramai yang ingin tahu apa sebenarnya kandungan yang terdapat dalam Vee Spray ni sampai membuatkan kehadirannya bermakna dalam kehidupan seorang wanita especially golongan isteri. Jom ketahui rahsia penyediaan ramuan Vee Spray.

Kandungan Vee Spray:
-Air suling
-Glycerina
-Ekstrak manjakani
-Ekstrak sireh
-Ekstrak Pueraria Mirifica
-Aloe Vera

Testimoni Vee Spray produk Harum Malam, Vee Spray murah, kelebihan Vee Spray, cara beli Vee Spray, review Vee Spray, harga Vee Spray, kandungan Vee Spray

Testimoni Vee Spray:
Masalah keputihan sesuatu yang normal bagi wanita. Termasuk Yumida sendiri, juga mengalami masalah yang serupa. Sehinggakan timbul rasa kurang selesa. Bila rasa tak selesa, sukar untuk tumpukan aktiviti harian. Especially bila menghampiri waktu period. Dengan adanya Vee Spray, ia membantu menyelesaikankan masalah keputihan. Tiada lagi rasa kegatalan di bahagian v wanita. Tiada lagi bau yang kurang menyenangkan. Vee Spray pelengkap kehidupan wanita. Menjadi penyeri hubungan suami isteri.

Dapatkan produk Vee Spray:
 Testimoni Vee Spray produk Harum Malam, Vee Spray murah, kelebihan Vee Spray, cara beli Vee Spray, review Vee Spray, harga Vee Spray, kandungan Vee Spray
Gambar produk Vee Spray
Harga Vee Spray: RM45.00 Semenanjung / RM50.00 Sabah & Sarawak

Vee Spray membuatkan kehidupan wanita lebih ceria dan bermakna. Dapatkan produk Vee Spray yang asli keluaran Legacy Secret. Waspada pada sebarang produk tiruan. Ketahui: Cara Semak Produk Legacy Secret Original 

Testimoni Vee Spray produk Harum Malam, Vee Spray murah, kelebihan Vee Spray, cara beli Vee Spray, review Vee Spray, harga Vee Spray, kandungan Vee Spray

Sebarang pertanyaan dan juga tempahan produk Vee Spray by Harum Malam, hubungi:
Website: Harum Malam
Website: Legacy Secret
Facebook: Wanita Perfect
Facebook: Harum Malam HQ

15 comments

produk baru harum malam yer...thanks for sharing...^_^

wah produk baru ye.. thanks for sharing.. mungkin berguna pada yang ingin mencari produk sebegini..

Assalamualaikum yangg, bestnya. sheila dapat Umma Lacto untuk milkbooster. macam nak try yang ni je. hahahahhaa

macam pernah dengar nama produk ni

aah rangkaian produk harum malam

so far bagus n berkesan
especially utk atasi masalah keputihan
sesuai jugak utk golongan isteri
penyeri hubungan

aah mesti! haha
bagus kak...wangi!


EmoticonEmoticon