Jom TEKA

As salam buat rakan pembaca,

Hari ni nak buat segmen simple je. Just untuk suka-suka je. Tapi sesape yang dapat meneka dengan tepat akan dapat hadiah. 2 orang pemenang bakal dipilih. Kalau ramai yang menjawab dengan betul, pemilihan pemenang akan menggunakan sistem random.org.

Wokeh, inilah pic nya yang korang kena teka. Cuba teka apakah benda tersebut..

gambar jom teka

Klu: Korang pernah menggunakannya

SYARAT PENYERTAAN:
1. Blogger yang menetap di Malaysia
2. Tekaan boleh dibuat setiap hari. 1 hari 1 tekaan sahaja. Memandangkan jom teka ni berakhir pada 28 Disember ni, so korang ade banyak kali percubaan meneka.
3. Isikan jawapan tekaan korang di kotak komen di bawah. Contohnya:
Teka: tetttttttttt
4. Itu sahaja

Tamat: 28 DISEMBER 2013 jam 11.59 malam

64 comments

singgah klik2 tabung yumida sony..emm kita nak try teka la nnti blm dpt fikir :)

This comment has been removed by the author.

selak pintu nak.. ya gambar palak besi yg boleh tolak tarit mok kunci pintu ya..

This comment has been removed by the author.

teka : pakey nguci pintu ya.. hehehe.. mun nak kunci tulak ke dalam.. mun nak mukak tarit ke luar.. nya ada sigek gik benda rah kayu tepi pintu ya..

Teka : ensel pintu...

klik nuff transitions & sony time

ape ye nie...tengah fikir jawapan..esok datang balik..

pengunci pintu ;) hehe singgahan pertama nih. salam dari Indonesia

teka : selak pintu ..
klik2 nuff.. esok datang lagi nak teka.. hewhew kalau ad idea la.. hahah

adoiiii ape ek?
ika bab teka2 ni payah sikit T_T

takpe, kena fikir2 dulu ni, nanti ika datang balik ihiks

wush, amende ni,,hmm kene fikir dulu,,nanti datang balik..hehe

tettttt...tombol pintu :) hehe

kunci pintu..

teka : engsel pintu

okey acik nak teka ... pensel kot hahahaha

baru teperasan, macam ensel pintu kat umah den...

teka : ensel pintu

nak k ngunci pintu ya nak? hehe.. xtauk nama nya nak pakei kunci dari dlm ya.. haha

teka: penutup angin tayar kereta~

Teka : Selak pintu. Kalau kat bilik air mesti ada menda ni.

kunci pintu jenis selak tu :l

teka : kunci besi jenis selak tu.

yang ni selak pintu kot..mmg hari2 guna nak kunci pintu dapur :-)

Assalamualaikum...da ada pemenang ker untuk jom TEKA ni...

Teka : Selak Pintu Rumah


EmoticonEmoticon