CPUV Nuffnang: Invest Smart Campaign

As salam buat rakan pembaca,

Alhamdulillah, semalam pihak Nuffnang berbesar hati memberikan CPUV. Yeyyy… Hepi dan excited. Dengan adanya hadiah berbentuk CPUV ni, lagi memberi suntikan semangat dalam berblogging.

CPUV Nuffnang: Invest Smart Campaign

Kempen CPUV kali ni datangnya dari Invest Smart Campaign
Kalau ada terserempak iklan Invest Smart Campaign ni menari-nari kat blog, jemput rakan-rakan sekalian menderma tabung Nuffnangku sekitar blog ni kalau sudi. Ngeeee :) TQ :)

Hope lepas ni makin meriah pemberian CPUV. Juga tawaran menarik yang lain dari Nuffnang. Sama-sama kita nantikan.

Psssssst! Hebahan buat rakan blogger sekalian, pengomen terbanyak bagi bulan Jun 2014 ni akan menghadiahkan pemenang hadiah berikut: angpau raya berisi RM? + fridge magnet London. Artikel: HADIAH TOP KOMENTAR JUN 2014. Thanks tau berkunjung ke blog Yumida. Moga mengeratkan ukhuwah sesama kita.

Artikel menarik berkaitan Nuffnang:

27 comments

tahniah yumida..
semoga terus murah rezeki

seronok tengok ramai dpt cpuv non stop ni :D

tahniah..akak pun dapat jugak..baru update pasal ni..hehe

Sally pun dapat jugak kak..hehehe :D alhamdulillah!

tahniah Yumida srnk nya tgk CPUV Yumida..saya nyer ada la skit2 jer..jd laa, dh lama xupdate, aura nak update blm ada..

Tahniah. Akk jugak yg x dapat dapat uv ni. Jeles tau

tahniah... nampaknya dah ramai blogger dapat tambahan cpuv... tinggal akak jer yang masih satu dalam seribu... hu333

wahh...Alhamdulillah and congratulation Yumida... :)

Regards,
-Strider-

wahhh bestnya :) siapakah yang balak menerimanya tu

tahniah yumida..syu dah lama xdpt cpuv nie.

Tahniah Yumida, Asiah pun dapat gak, alhamdulillah moga kite semua dimurahkan rezeki yea...amin

Klik Invest Smart Campaign 1x. Tahniah sis Yumida.

rezeki lagi ..alhamdulillah Tahniah Yumida

datang balik menabung huawei...

Alhamdulillah tahniah Yumida... semoga sentiasa murah rezeki ye.. aamiin.
3x jetta.. :)

Tahniah.. Untungnya sllu masuk cpuv.. :)


EmoticonEmoticon