Pemenang Jom Teka Harga Biola

Alhamdulillah, Jom Teka Harga Biola telah pun tamat 31 Mei lepas. Terima kasih kat korang atas kesudian menyertai jom teka yang Yumida anjurkan. Sebanyak 66 jumlah tekaan oleh rakan blogger kita di entry tersebut. Kini...tiba masanya untuk mengumumkan pemenang. Jengjengjeng...

Pemenang Jom Teka Harga Biola
 Gambar Jom Teka Harga Biola
Klu per-1: Tekaan harga bermula RM100.00 hingga RM700.00
Klu ke-2: Jawapan gandaan sifir 50

Pemenang Jom Teka Harga Biola
Jawapan sebenar harga biola: RM250.00

Mereka yang meneka harga biola dengan tepat:
1. Norma NML
2. shahida rahim
3. Farah Arina
4. syahmin tajolli
5. Humairah Jimat
6. Syuhada Salleh

Memandangkan hanya mencari 2 orang pemenang sahaja, mereka diatas akan dibuat sistem undian melalui random.org.

Pemenang Jom Teka Harga Biola
 Pemenang Jom TEKA: Norma NML

Pemenang Jom Teka Harga Biola
Pemenang Jom TEKA: Syuhada Salleh

Tahniah diucapkan buat Norma NML dan Syuhada Salleh. Diminta pemenang untuk menghantar details merangkumi nama penuh, alamat dan nombor telefon ke facebook Yumida. Hadiah akan dipos lewat sebab sekarang ni Yumida masih bercuti di kampung (harap maklum). Tahniah sekali lagi. Buat rakan-rakan yang telah support Jom Teka Harga Biola Yumida ucapkan berbanyak terima kasih.

26 comments

tak sempat nak join pun..huwaaaaa~

Tq Dear..Alhamdulillah rezeki akak..:-)

Tahniah! buat mereka yg berjaya dan bertuah :)

tahniah kepada yang menang :)

Alhamdulillah, mekasih sis..jap nak hantar details..

banyak nyer peraduan yumida.. Fiza tak sempat nak teka.. tp tahniah buat pemenang...

congratz winner~ hee na juga~

tahniah kepada semua pemenang..

Bestla Syuhada Salleh sape bersih semua hadiah......;-)


EmoticonEmoticon