Hadiah top komentar Jun 2014

As salam buat rakan pembaca,

Bulan Jun 2014, bakal berakhir tak lama lagi. Buat pengunjung yang sering bertandang ke blog ni, Yumida ucapkan berbanyak terima kasih. Maaf bebanyak, sekarang jarang Yumida berblogwalking. Line internet slow dan bermasalah. 

Hadiah top komentar Jun 2014
Nak up 1 entry ambik 2 jam baru siap. Connection on off je. Apa pun, kehadiran kengkawan semua amat-amat Yumida hargai.

Yumida ada sediakan hadiah buat pengomen terbanyak bulan Jun ni. Siapakah pemenang tu nanti? Sama-sama kita ketahui selepas pengiraan undi yang berakhir 30 Jun 2014. Carta pengomen terkini boleh rujuk di sidebar blog. Bahagian widget paling bawah.

Pemenang pengomen terbanyak bakal membawa hadiah…

duit raya, Hadiah top komentar Jun 2014
Angpau Raya berisi duit Raya RM?.??

dan (+)

Hadiah top komentar Jun 2014
Fridge magnet London

Mungkinkah anda bakal pemenang tu nanti? Jengjengjeng…

29 comments

Wah bestnyaaa hadiah. London mari tu. Hihi. :D

assalamualaikum yumida...wah mmg best ni...:)

wah...lepas ini naik le trafik...tahniah cara yang sihat.

lumba jangan tak lumba.....teruskan perjuangan.

Wahh best hadiah... menarik.. :)

wah hadiah sgt menarik tu..berapa org pemenang yg dicari? hehe

nampaknye nak kena komen2 bebanyak nie..

wah.. angpaou raya banyak syok la

eh..comel la fridge magnet tu..bestnya dapat angpau..dah lama tak dapat angpau nie..selalu kasi orang angpau je..hehehe

Wow syoknye kalau dapat. Nk jugak nak jugak. Tapi cam x de harapan je sbb akk bw kat hp je. Very limited view.

wah menariknya..masihkah ada harapan?

jom kita pakat berlumba2 tgk sapa yg berjaya kali nih..hehehe..

line lembab memang amat memboringkan.

Wahhh hadiahnya BEST tu ..nak nak nak hehehe ..

pemenang dicari hanya seorang
pengomen terbanyak - yang bakal berada di tangga teratas [nombor 1] pada undian akhir dikira pada 30/06/2014 jam 11.59 malam

thanks kak selalu sporting dgn segmen yg yumida adakan
moga ada rezeki buat akak

setuju. tp apakan daya tiada pilihan
selagi dpt berakses dgn internet rasa sgt2 bersyukur

hihi..terbuka buat semua
moga ada rezeki buat akak

kalau line internet menguji, taip siap2 kat word dulu.. pastu internet ok, cpat2 masukkan ke blog.. :)

waaa,, beruntungnya top komentar tu.. :)


EmoticonEmoticon