Crabsticks CCK

Crabsticks CCK atau pun apa-apa jenama menjadi kegemaran anak buah aku. Dalam peti ais berbungkus-bungkus stok stik ketam disimpan. Dulu, aku tak kenal sangat benda bernama Crabsticks ni. Then, bila tengok anak buah aku makan dengan penuh selera, start dari situ aku turut terjebak sama.

Crabsticks CCK, Crabsticks CCK Stik ketam CCK Berat: 200 gram Harga: RM2.40   Penyediaan Crabsticks dalam menu hidangan
 Crabsticks CCK
Stik ketam CCK
Berat: 200 gram
Harga: RM2.40

Crabsticks CCK, Crabsticks CCK Stik ketam CCK Berat: 200 gram Harga: RM2.40   Penyediaan Crabsticks dalam menu hidangan
Penyediaan Crabsticks dalam menu hidangan:
Boleh dibuat berbagai resepi mengikut cita rasa masing-masing. Macam aku selalu goreng je. Lepas tu makan cecah dengan sos. Pun sedap! Untuk breakfast. Boleh juga dicampur dalam hidangan sayur. Menambahkan lagi rasa ketam dalam makanan. Atau boleh juga masukkan Crabsticks dalam sajian mi goreng. Paling glamour Crabsticks dimasukkan dalam hidangan tom yam. Mabeles!

Crabsticks CCK, Crabsticks CCK Stik ketam CCK Berat: 200 gram Harga: RM2.40   Penyediaan Crabsticks dalam menu hidangan
Cara menyimpan Crabsticks CCK:
Simpan pada suhu sejuk beku -18 celcius

Crabsticks CCK boleh digunakan sebagai menu bersahur. Especially yang ada budak-budak kat umah, nak bagi mereka tertarik untuk bersahur, goreng je Crabsticks CCK. Confirm diorang berselera bila time bersahur tu. 

21 comments

Yummy ..Akak biasa makan ngan Yong Tau Fu .....kalau beli YTF mesti ada nie ..

sedapnye.. lama tak makan ni =)

Anak2 suka makan crabstik..mmg spare la dlm peti ais..tapi xpernah jumpa la jenama nih kt sini..

sedapnya..lama dah tak makan benda ni..hehe

crabstick ni lagi sedap kalau carik2 panjang2 then goreng..sgt2 rangup.!

ahhh..tengok mek nga tk..huhu..

husna makan crabstick dengan nasi.. hehehe..

Sedap... harga pun murah.. :)

tetibe teringin nak makan steambot pulak..

xberapa mkan crabsticks..hihi

akak pun selalu makan jugak....sedap

ni kalau rebus sedap ni.. :D


EmoticonEmoticon