Pemenang Segmen Blogging + Menang Hadiah!

Alhamdulillah, Segmen Blogging + Menang Hadiah telah pun berakhir pada 29 Mei 2014. Sebanyak 228 calon peserta yang bakal dinobatkan sebagai pemenang bertuah. Pemilihan pemenang ditentukan oleh random.org. Nak lihat nombor penyertaan anda, klik:

Peserta juga telah dimaklumkan untuk menyemak penyertaan masing-masing. Entry:

Alhamdulillah, segmen ni mendapat sambutan yang memberansangkan! Terima kasih atas ke-sporting-an u olls join segmen ni. Now, jom beralih mencari pemenang bertuah. Jengjengjeng……

Pemenang Segmen Blogging + Menang Hadiah: 

Pemenang USB Flash Drive/Pendrive 8GB
Peserta nombor 18

Pemenang Jewellery Fashion 1 set
Peserta nombor 54

Pemenang Novel
Peserta nombor 217

 
Pemenang T-Shirt
Peserta nombor 85

 
Pemenang Fridge magnet
Peserta nombor 179

 
Pemenang Keychain
Peserta nombor 95

Tahniah diucapkan!!!
GAMBAR HADIAH KLIK SINI

Diminta pemenang untuk menghantar details merangkumi nama penuh, alamat, nombor telefon, nombor peserta dan url entry penyertaan ke facebook Yumida. Hadiah akan dipos lewat sebab sekarang ni Yumida masih bercuti di kampung (harap maklum). Tahniah sekali lagi. Buat rakan-rakan yang telah support Segmen Blogging + Menang Hadiah, Yumida ucapkan berbanyak terima kasih.

Artikel berkaitan:

40 comments

Takde rezeki...tahniah untuk yg menang..

alhamdulillah ,.. #18 melapor diri. hehee ~ mekasihh sis yumida .. :) dah hantar details ke page fbook .. :)

Tak menang x pe..tp ikatan ukhwah tu yg bestnya..congrate utk yg menang :-)

tahniah pada semua pemenang :))

takde rezeki...tahniah kepada pemenang! ;)

tahniah semua!....ingat 181 tadi..rupa 18.hihi....

alhamdulilah saya(no 85) menang .hehehe...time kasih pihak penganjur..
suke suke suke..

tahniah semua...
tuah ayam nampak di kaki, tuah blogger nampak pada mr.random. :P

Xde rezeki, tahniah utk semua pemenang....;-)

Tahniah kepada semua pemenang! :D

Alaaa..tak menang..Tak da rezeki..
Tahniah kepada semua pemenang..

Tahniah pagi perserta yang menang. Wahhh bestnyaaaaa

tahniah kepada semua pemenang...

Tahniah kpd pemenang semua.. :) :)

Tak sempat nak cuba join contest ni..dah terlambat..apa pun, tahniah kepada semua yang berjaya menang hadiah..

Tahniah untuk semua yang menang ..
Good Luck Yumida ...

218... huhu.. terkur ang satu nombor.. bukan rezeki.. tahniah kpd pemenang...lepas ni sy nak anjurkan segmen gempak mcm ni jgk :)

tahniah kepada semua pemenang..

tahniah buat semua pemenang.. bertuah sungguh..


EmoticonEmoticon