Cadar Tilam Dream Universe

Semua tahu cadar tilamkan? Cadar digunakan untuk mengalas tilam. So, bila kotor, mudah untuk dicuci. Just tanggalkan cadar tilam. Tapi macam mana pulak kalau tilam tu takde cadar? Haaa..tang tu susah sikit. Coz kita kena berhati-hati bersihkan kawasan yang kotor di tilam. Kalau jirus air, makan berbulan-bulan nak kering. Ye la tilam kan tebal. Ambik masa nak kering. So, that’s why penggunaan cadar tu perlu untuk mengalas tilam.

Cadar Tilam Dream Universe, Cadar tilam Dream Universe 100% cotton Harga asal: RM45.90 Harga promosi: RM30.00 Kandungan set: Cadar bergetah 1 helai Sarung bantal 2 helai Sarung gulung 1 helai
 Cadar tilam Dream Universe
100% cotton
Harga asal: RM45.90
Harga promosi: RM30.00

Cadar Tilam Dream Universe, Cadar tilam Dream Universe 100% cotton Harga asal: RM45.90 Harga promosi: RM30.00 Kandungan set: Cadar bergetah 1 helai Sarung bantal 2 helai Sarung gulung 1 helai
Kandungan set:
Cadar bergetah 1 helai
Sarung bantal 2 helai
Sarung gulung 1 helai

Cadar tilam ni dibeli di Wisma Satok. Ada banyak pilihan corak dan warna. Hb pilih kaler hijau. Dapat la 1 set cadar ni. Harga pun murah. Alang-alang dah promosi, terus rembat beli. Murah! Murah!

Setakat ni dah ada 6 set cadar. Senang nak ganti cadar bila cuci. Tak risau jika cadar yang dah di cuci masih basah, cadar lain setia menanti. Ada kaler coklat, pink, purple, maroon, krim dan biru.

Wokeh tu je. Just nak kongsi ke-excited-an beli cadar tilam. Hihi..

16 comments

cantik dan harga boleh tahan...

Cantik..kita cukup suka beli comforter...Dah terlebih-lebih comforter kat rumah..

harga murah dan cantik..berbaloi2 membeli..

Cantikkk ..akk pon suka bli cadar jgk sbb suka tkar2 takder la jemu kan yumida...

murah..tapi kalau dapat sekali dengan comfoter macam dalam gambar lagi best..heheh

Cadar cantik dan selesa..tidur pun nyenyak.. :-)

Murah harga tu...berbaloi...


EmoticonEmoticon