Cashout Earning Nuffnang RM1,856.66

As salam buat rakan pembaca,

Bulan Jun 2014 dah nak sampai ke penghujung. Syukur kerana diberikan pinjaman nafas sehingga ke hari ini. Syukran Ya Allah… 

Cashout Earning Nuffnang RM1,856.66, jumlah pendapatan Nuffnang, Nuffnang sumber pengiklanan blog
Selepas di cashout, earning Nuffnang berbaki RM0.00

Dengan ini, Yumida mengumumkan baki akaun Nuffnang Yumida tinggal 0 sen sahaja. Huhuhu…zero! Sedih bercampur gembira. Akhirnya misi tercapai nak cashout earning Nuffnang buat kali ke-4.

Yumida ucapkan berbanyak terima kasih pada rakan-rakan yang sudi bertandang ke blog Yumida. Lantaran menyumbang pada earning kempen CPUV. Juga thanks bebanyak diucapkan atas kesudian rakan-rakan mengklik kempen CPC. Juga sokongan kawan-kawan bagi kempen blogbuster yang telah berlangsung bulan lepas. Anda pendokong kekuatan blog Yumida. Tanpa anda siapalah Yumida. Terharu jap…

Cashout Earning Nuffnang RM1,856.66, jumlah pendapatan Nuffnang, Nuffnang sumber pengiklanan blog
Earning di cashout RM1,856.66

Earning dikumpul bermula Feb 2014 hingga 27 Jun 2014. RM1,856.66. Thanks bebanyak u olls. Moga korang semua sentiasa dimurahkan rezeki. Earning ni kebanyakkannya datang dari kempen blogbuster dan kempen CPUV. Excited menunggu cheque Nuffnang datang yang dijangka sampai bulan Ogos nanti. Banyak bil-bil yang bakal dilunaskan dengan earning ni. Juga dijadikan duit Raya buat ibu ayah Raya ni. Insha Allah..

Jun 2014, genap setahun bersama Nuffnang. Selepas perletakan 3 unit iklan Nuffnang di ruangan blog ini, yang memenuhi syarat seperti dikehendakkan oleh pihak Nuffnang. Terima kasih diucapkan buat kak Mia yang membantu Yumida untuk letakkan iklan Nuffnang ni. Tanpa kak Mia, mungkin sampai sekarang Yumida kempunan nak merasa CPUV. Coz tak letak unit iklan macam yang mereka mahukan. Just ada 2 je unit iklan time tu. Bahagian atas header dan sidebar je. Iklan between post tu yang tak reti nak taruk. Alhamdulillah, kak Mia sentiasa membantu rakan blogger yang memerlukan pertolongan. Artikel Bantu blogger Yumida troubleshooting iklan nuffnang di antara post. Moga kak Mia dimurahkan rezeki. Tengkiu kak Mia.

Bermula penempelan kesemua 3 unit iklan Nuffnang di blog ini (Julai 2013 sehingga kini iaitu Jun 2014), dah hampir setahun dah blog ni beroperasi dengan sempurna bersama Nuffnang. Alhamdulillah, dalam tempoh setahun tu dah menjana pendapatan melalui Nuffnang melebih RM3k. Syukur Alhamdulillah..

Now, tinggal 4 je kempen CPUV yang masih rancak on going. Moga dipermudahkan mendapat tawaran kempen CPUV buat diri Yumida dan rakan-rakan semua. Assalamualaikum…

53 comments

tahniah sis :D...murahnya rezeki..best nya

wow..tahniah2....share la sikit tips ce na blh dpt 3k dlm masa 1thn...huhu...

fuh !tahniah tahniah awak :D

tahniah kak. Oh, kena ada 3? baru tahu. :)

bestnyer..mcm ne nk dpt mcm nie...

Assalammualaikum... yumida,

tahniah yer.. rezeki sentiasa ada untuk yumida. moga sukses selalu k.

mselim3

bestnya rezeki, Alhamdulillah..

Wahh tahniah! Memberangsangkan betul pencapaian tu...nnti boleh lah ajar buat iklan blockbuster yek ;)

wow! u deserve it my dear... congratsss ya yumida. kak mia bantu mana yang patut je masa tu.... alhamdulillah... berhasil..

wow..hebat2..tahniah2.. rezeki ramadhann

tahniah :)
wah setahun baru dah banyak earning hehe..
AA dah 2 tahun, tapi earning masih sikit hehe..
rezeki tu kak yumida :D

wah.. banyak earning dia.. tahniahh

TAHNIAH.. BANYAK REZEKI BERSAMA NUFFNANG

Wah..banyak tu..tahniah Yumida

TAHNIAH Kak... Awesome lah..

Alhamdulilah TAHNIAH Yumida ,..Rezeki ramadhan untuk Yumida sekeluarga ...Tahniah

Kak Lya singgah MENABUNG mr nuff bagi naik earning baru utk Yumida hehhee .

wah! bestnya..luqmannya masih jauh lagi nak capai macam nih..uhuh..tahniah yer.

Perghhh banyaknya kak!! Nak dapat rm 50 pun susah ena ni. Wahhh tahniah!!!

tahniah kak..mmg raya sakan la thun nie..hehe

Wah! Mahsyuknya..dasat..tahniah!

Wah2 banyaknya... Tahniah yer Yumida :))

woww. dahsyat. banyaknyaa , thaniah :D

alhamdulillah..banyak tu...dah macam gaji sebulan pulak...hehehe..tahniah yumida..

tahniah yumida....akak dah cuba letak iklan kat tengah tu tapi tak jadi ler....ada cara tak yumida?

tahniah.. murah rezeki.. camne nak dapat byk camtu...??

tahniah.. waaaa, bnyak nyaaa... seronok tgk..

Syukur alhamdulillah. Rezeki yumida ;)
PG pun sentiasa baca tips nuffnang yg yumida share ;)

hebat lah kak yumida.. dalam tahun yg sama, beberapa bulan je boleh cecah 2 ribu.. tahniah kak syukur rezeki..:)

rezeki tu...alhamdulillah

Alhamdulillah tahniah Yumida... semoga sentiasa dimurahkan rezeki ye... aamiin.

Alhamdulillah murah rezeki Yumida dlm bidang blogger nih.. semoga Yumida lbh sukses lg slps ini..

Ohh kena ada 3 unit iklan ye..nak blajar jgk tempelkan 3 iklan dlm blog.. thanks untuk info nih..mmg bguna utk kumpul duit dlm akaun nuffnang..

wah banyaknya tahniah yumida.. tak pernah dapat earning banyak bgtu huhu

Wowwwww!
Boleh bagi duit raya ni hehehe :p


**SALE SEHINGGA 4 JULAI 2014!!!
http://nadyabubble.blogspot.com/2014/06/sale-jualan-penghabisan-stok.html

Kena banyak belajar ngan Yumida la lepas nie ..
nak duit raya jugak la hehehe ..........

Alhamdulillah rezeki kak yumida :)

Tahniah....wish ktk all the best ya. : ))


EmoticonEmoticon